KO NE VOLI PRASIĆE, SIGURNO VOLI MEDE! Milica Dabović zaprepastila pratioce fotkama u kupaćem, jedva prekrila INTIMNE DELOVE!
Foto: Printscreen

bezu blama

KO NE VOLI PRASIĆE, SIGURNO VOLI MEDE! Milica Dabović zaprepastila pratioce fotkama u kupaćem, jedva prekrila INTIMNE DELOVE!

Stars -

Bivša košarkašica Milica Dabović svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje provokativne fotografije i video snimke.

Milica uživa na moru u svom rodnom kraju, odakle svakodnevno objavljuje slike s plaže i "skandaloznim" bikinijem je napravila haos, a sada je usledio i snimak u jednom istom takvom!

Naime, ona se snimala u minijaturnom pletenom kupaćem, a na grudima i na intimnom delu je imala samo medvediće - umesto prethodnih prasića.

"Ko ne voli kupaći s prasićima, sigurno voli mede", napisala je u opisu i poslala poljubac.

Milica Dabović
foto: Printscreen

Inače, kada je objavila fotografije u istom ovakvom modelu kupaćeg naišla je na brojne osude na mreži.

"A da nije malo previše da žena tvojih godina, koja ima dete, ostvarena u životu u svakom smislu, nosi tako provokativne kupaće kostime poput današnjih starleta?", glasi jedan od komentara na koji košarkašica nije mogla da ostane imuna.

Milica Dabović
foto: Printscreen/Instagram

"Postavljaću slike kakve ja želim i to ću raditi ponosno, kao majka jednog dečaka da, koji vrlo dobro zna ko sam i odrastaće u tom saznanju. Svačije vreme će proći, pa tako i moje. Ja želim da ugrabim ovo malo života i dišem punim plućima... Ako vam se ne sviđa moja zadnjica vi je ne gledajte, ako ne znate nešto lepo da kažete vi ćutite! Svako ima svoje pravo i mišljenje, ne krivim nikoga, ali sa više lepih reči svačiji život može biti mnogo lepši, bolji i jednostavniji - odgovorila je hejterima Milica i dodala:

"Grudi mi nisu dovoljno porasle da bih se pohvalila njima, a da ih stavljam-ugrađujem nije mi padalo na pamet, uvek sam volela da se razlikujem od većine i neka tako ostane! A zadnjica je priča za sebe! Ona je bomba!"

"Ne stidim se ni svojih godina, ni svog tela, ni svojih postupaka. To mi je najvažnije!", napisala je Milica.

Milica Dabović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

01:42

MILICA DABOVIĆ OTKRILA NOVE DETALJE SVADBE NJENE SESTRE ANE Ovaj poznati pevač je uveseljavao goste, A EVO ŠTA MLADENCI PLANIRAJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track