DIŽU NOS I NIKOME SE NE JAVLJAJU KAD PROĐU ULICOM! Komšije u Nišu ogorčene na Kuliće, a evo šta kažu o Miljaninoj BORBI ZA ŽIVOT
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Instagram

UZVEZDILI SE

DIŽU NOS I NIKOME SE NE JAVLJAJU KAD PROĐU ULICOM! Komšije u Nišu ogorčene na Kuliće, a evo šta kažu o Miljaninoj BORBI ZA ŽIVOT

Stars -

Ekipa Kurira boravila je u Nišu, kako bi iz prve ruke saznala sve o trenutnom zdravstvenom stanju rijaliti zvezde Miljane Kulić, a tom prilikom smo posetili i ulicu, gde ova porodica ima kuću.

Miljana Kulić
foto: Pritnscreen, Beta/Saša Đorđević

Kako to i biva, porazgovarali smo sa komšijama, koji su zabrinuti za Miljanu, ali većina njih nije imala lepe reči za porodicu Kulić. - Ponašaju se kao zvezde. Samo dižu nos i nikome se ne javljaju kad prođu ulicom. To je sve počelo kada su se proslavili u rijalitiju. Pre toga nije bilo tako. Ipak, žao nam je Miljane, šta joj je trebalo da se operiše. Bila je lepa i onako, mogla je da smrša i sa dijetom da je htela.Upropastila je ovako sebe. Daj Bože da preživi, čuli smo da je baš teško - rekle su nam komšije.

Miljana Kulić
foto: Kurir

Ispred kapije porodice Kulić sreli smo i njihovog porodičnog prijatelja, koji se sa ovom porodicom poznaje decenijama.

Miljana Kulić, Marija Kulić
foto: ATA Images, Beta/Saša Đorđević

- Ja sam išao sa Marijom u školu, a moja supruga je frizerka Kulićki. Ljudi su van sebe, mnogo su zabrinuti, bukvalno se raspadaju zbog svega, a Marija je po ceo dan u bolnici. Ipak, Marija je rekla mojoj ženi da je Miljana bolje, što nas raduje. Svi se nadamo da će sve ovo brzo proći - rekao nam je prijatelj porodice Kulić.

00:11

Porodična kuća Kulićevih u Nišu

Inače, u trenutku naše posete u kući smo videli i Miljaninog oca Sinišu, koji se skrivao iza velike metalne kapije. Pre toga smo i kontaktirali s njim telefonom i od njega dobili informaciju da je Miljani malo bolje.

Siniša Kulić
foto: Kurir

- Moja ćerka je bolje, toliko mogu da vam kažem. Hvala Bogu - bilo je sve što je rekao Siniša.

Podsetimo, zdravstveno stanje Miljane Kulić, koja se poslednjih dana bori za život nakon operacije želuca, konačno je stabilno. U to se ekipa Kurira juče uverila na licu mesta, kad smo posetili Klinički centar u Nišu, gde se rijaliti zvezda nalazi od prošle subote.

1 / 9 Foto: Kurir

Ona je u prepodnevnim satima sa odeljenja intenzivne nege prebačena u dnevnu bolnicu, a sa njom je non-stop majka Marija Kulić, koja bdi nad svojim detetom. Kako smo nezvanično saznali od medicinskog osoblja, Miljana se postepeno oporavlja, a jedino što traži su cigarete.

Miljana Kulić, Marija Kulić, Siniša Kulić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Instagram

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

00:29

Miljana ponovo stala na binu: Ludnica na nastupu, Hrvati pali u trans

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja