BACILA SE U PROMET! NE'Š DOBIT' NIŠTA, SVE ĆE TI UZETI MIŠA GROF! Nikolinu Pišek nazvali VESELOM UDOVICOM posle snimka s plaže
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

napali je u komentarima

BACILA SE U PROMET! NE'Š DOBIT' NIŠTA, SVE ĆE TI UZETI MIŠA GROF! Nikolinu Pišek nazvali VESELOM UDOVICOM posle snimka s plaže

Stars -

Udovica istoričara Vidoja Ristovića, voditeljka Nikolina Pišek ubrzo nakon njegove smrti skinula je crninu, a sada je počela da objavaljuje snimke na kojima se redovno vidi kako pleše.

Sada je objavila i snimak s plaže, a njeni pratioci su je osudili i izvređali, te naveli da je njen svekar Miša Grof imao pravo kada ju je prozivao.

1 / 7 Foto: Pritnscreen/Instagram

"Bog te kao da se oslobodila nekih stega. Nimalo tuge u njoj", "Ne'š dobit' ništa, sve će ti uzeti Miša Grof, vesela udovice!", "Bacila se u promet", "Ko puštena s lanca...", "Kako žali supruga? Miša grof je sve upravu. Prava si crna pogibija Nikolina!" - napisali su Pišekovoj pratioci u komentarima.

Podsetimo, voditeljka je obeležila i Vidojev rođendan pa je objavila fotografije koje su nastale kroz godine.

- Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25.7. kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocena. Njih nam niko ne može zabraniti - napisala je Nikolina te podelila fotografije na kojima su njih dvoje, njihovi prijatelji i na kojima je on s porodicom. Uz objavu je označila i da se nalazi u moru ljubavi.

Podsetimo, Vidoje Ristović je preminuo dok je bio na masaži, a hitna pomoć nakon dolaska mogla je da konstatuje smrt. Istoričar umetnosti ispraćen je na poslednji put 12. maja na Novom groblju u Beogradu. Mediji su preneli rezultate obdukcije Vidoja u kojima piše da je on preminuo usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla, a u krvi mu je pronađen alkohol i sedativi.

kurir.rs

Bonus video:

00:38

Nikolina Pišek pobrinula se za divlju životinju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track