FRAN PUJAS HITNO HOSPITALIZOVAN! Bivši zadrugar NEPOMIČNO LEŽI, naglo mu se pogoršalo zdravstveno stanje!
Foto: Printscreen

reagovala hitna pomoć

FRAN PUJAS HITNO HOSPITALIZOVAN! Bivši zadrugar NEPOMIČNO LEŽI, naglo mu se pogoršalo zdravstveno stanje!

Stars -

Bivši zadrugar Fran Pujas hitno je hospitalizovan nakon što mu je naglo pozlilo.

Pujas je sinoć oko 23 časova dobio visoku temperaturu i imao je stomačnih problema, a nakon toga završio je u Hitnoj pomoći.

Zadruga 5, Fran Pujas
foto: Printscreen/Zadruga

- Fran se ponašao normalno, sve je bilo u redu, ali je sinoć oko 23h dobio visoku temperaturu, a zatim su usledili i jaki, stomačni problemi. Nije odmah dizao paniku, popio je tablete i ubrzo zaspao - priča izvor, pa nastavlja:

- Međutim, jutros mu je oko 6h temperatura ponovo naglo skočila i stomačni problemi su se nastavili, ali je krenuo i da povraća. Intervenisala je i Hitna pomoć, jer je cela situacija delovala katastrofalno, imao je neizdržive grčeve, a pošto mu je majka u Beogradu, zajedno s njom je hitno prevezen na jednu privatnu kliniku na detaljan pregled - otkriva izvor.

Fran Pujas
foto: Pritnscreen

Fran je, kako se navodi, primio infuziju i urađene su mu detalje analize, kao i ultrazvuk, kako bi se što pre saznalo koji zdravstveni problem ga je pogodio.

- Odmah su primili Frana, jer su videli da dečko stvarno nije dobro, jedva je hodao od bolova i grčeva. Urađen mu je ultrazvuk i analiza krvne slike, ali to nije bilo dovoljno, pa su ga odmah poslali i na skener. Hteli su hitno da ga operišu, jer su posumnjali da je u pitanju upala slepog creva, međutim, skener je pokazao da nije problem u slepom crevu, već upala creva kao posledica trovanja morksim plodovima - otkriva izvor, pa dodaje:

- Fran je zbrinut i pružena mu je odgovarajuća nega. Kažu da je najgore prošlo, a uskoro će biti pušten na kućno lečenje uz svakodnevne dolaske na kontrolu, jer su mu dotkori rekli da su trovanja morskim plodovima najopasnija.

Fran Pujas
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:07

Paula Hublin se ne zaustavlja: Hoće da bude kao bivši dečko Fran!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track