00:28

Marija napustila Urgentni centar

šokantno

IMAM LOŠ PREDOSEĆAJ, NEŠTO ĆE KRENUTI PO ZLU! Evo koga je Miljana zvala pred operaciju, ZALEDIĆETE SE kad čujete šta je izgovorila

Stars -

Miljana Kulić je hitno prebačena iz Niša u KC Beograd gde se nalazi na odeljenju za reanimaciju i priključena je na kiseonik.

Voditelj i prijatelj Miljane Kulić Darko Tanasijević otkrio je da ga je Miljana kontaktirala pred odlazak u Tursku i da je imala loš predosećaj.

Miljana Kulić, Marija Kulić
foto: Printscreen/Instagram, Kurir

- Miljana me je pozvala tri, četiri dana pre nego što će otići u Tursku, i to u 2 posle ponoći, što mi je bilo čudno, jer mesecima nismo imali kontakt, od njene diskvalifikacije. Bila je vidno uznemirena. Zvala je da mi kaže da se definitivno odlučila za operaciju smanjenja želuca, da za dva, tri dana ide u Tursku, ali da ima jako loš predosećaj. Tačno se sećam da mi je rekla, citiram: "Darkić, odlučila sam, ja moram da idem da uradim to. Ne mogu da imam više ovoliko kilograma, ali jako se plašim i imam jako loš predosećaj. Veruj mi, znam da će nešto da pođe po zlu, jako loš osećaj imam. A kad ja nešto tako pomislim, uvek se desi, ali ipak idem, ja moram to da uradim". Pokušao sam da je utešm i ohrabrim, da kažem da će sve biti okej, ali Miljana svakako uradi ono što ona zamisli - priča Darko i dodaje:

- Informacija da joj se stanje pogoršalo me je zatekla na odmoru, a danas sam se ponovo šokirao kad sam video šta se dešava. Odmah sam se setio našeg razgovora i njenih reči. Ipak, optimističan sam, siguran da će ona to izgurati i jedva čekam da je vidim ponovo - završava Tanasijević.

Darko Tanasijević
foto: Kurir

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:28

Marija napustila Urgentni centar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja