NJIH SU PARTNERI TUKLI DO KRVI: Ove žene sa srpske estrade trpele su BRUTALNO NASILJE, jedna je FATALNO ZAVRŠILA!
Foto: Tamara Trajković, Ana Paunković, Drustvene Mreže

STOP NASILJU NAD ŽENAMA

NJIH SU PARTNERI TUKLI DO KRVI: Ove žene sa srpske estrade trpele su BRUTALNO NASILJE, jedna je FATALNO ZAVRŠILA!

Stars -

Marina Radosavljević Maki, pevačica "Granda", pretučena je 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji kada je jedva preživela. Pevačicu je navodno pretukao njen bivši ljubavnik I. T, koji se sam predao policiji. Marina se trenutno nalazi u bolnici u Kraljevu.

00:08

Pevačicu Marinu Radosavljević prebio ljubavnik

Međutim, Marina nije jedina dama sa estrade koja je doživela nasilje od strane partnera. Mnoge žene sa javne scene takođe su bile izložene nasilju od strane jačih polovina.

Mina Lazarević
foto: Nemanja Nikolić

Glumica Mina Lazarević pretučena je u svom stanu, a policija došla tek kad je njen suprug, baletan Goran Stanić, i zapucao automatskom puškom sa terase. U istom stanu, Mina i on žive sa svoje dvoje dece, a policija je kod Stanića pronašla još jedno oružje i kapisle za detonator.

Dunja Ilić
foto: Printskrin/Instagram

Pevačica Dunja Ilić brutalno je prebijena u Prištini i strahuje za svoj život! Ne izlazi iz stana jer se plaši da će ponovo biti napadnuta i planira kako da pobegne s Kosova i vrati se u Beograd.

Ana Marija Žujović
foto: Printscreen, Kurir TV

Fitnes instruktorku Anu Mariju Žujović pretukao je voditelj Vlada Stanojević pre godinu i po dana. Cela priča dobila je epilog na sudu, a navodno Vladimir će morati fitnes instruktorki da plati 880.000 dina za fizički i duševni bol.

Maja Marijana
foto: Printscreen/Instagram

Maja Marijana je na Veliki petak 2013. godine dobila batine od muža Mladena Šmakića prilikom povratka sa slavlja. Incident se dogodio u kolima, nakon čega je ona uspela da pobegne. Otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga.

Mia Borisavljević
foto: Printscreen

Miu Borisavljević je pretukao bivši dečko Nikola Minić nakon nastupa u jednom beogradskom klubu. Posle kraće prepirke s njim, Nikola je Miji udario nekoliko šamara, a ona je, umesto kući, otišla u policiju i prijavila ga.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen/Premijera

Nataša Brkvalac je takođe pretpela nasilje od svog bivšeg partnera Luke Lazukića, zbog čega se i razvela od njega, a kasnije je priznala da je to jako uticalo na njenu decu.

Anabela Atijas
foto: Printscreen/Premijera

Anabela Atijas se razvela od supruga Gagija Đoganija, a nakon razvoda je priznala da je Gagi godinama maltretirao. Kako je tada izjavila, nju je bilo sramota ali je rešila da ne trpi, te se razišla od densera.

Goca Tržan
foto: Kurir televizija

Goca Tržan je priznala da je trpela nasilje svog bivšeg emotivnog partnera i istakla da o takvim stvarima ne treba ćutati. "Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo – jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sećam, ali dobro je da se zna jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati", izjavila je svojevremeno.

Ksenija Pajčin
foto: Marina Lopičić

Ksenija Pajčin je završila tragično. Nju je njen dečko Filip Kapisoda prvo pretukao, a onda i ubio zbog ljubomore. Filipa je potom izvršio samoubistvo.

Kurir.rs

Bonus video:

02:55

Karamela posetio grob Ksenije Pajčin na 11. godina od smrti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track