LJUBA BULAJIĆ ZAVISNIK OD ANDRENALINA! Umesto na plaži, glumac odmor provodi na BESNOJ MAŠINI! A evo ko mu pravi društvo! PAPARACO
Foto: Kurir, Shutterstock, Nemanja Nikolić

HIT FOTKE

LJUBA BULAJIĆ ZAVISNIK OD ANDRENALINA! Umesto na plaži, glumac odmor provodi na BESNOJ MAŠINI! A evo ko mu pravi društvo! PAPARACO

Stars -

Ljubomir Bulajić vrele avgustovske dane provodi u Beogradu.

Ljubomir Bulajić
foto: Zorana Jevtić

Iako su se sve njegove kolege razbežale i odmor provode po plažama širom sveta, mladi glumac uživa u vožnji svojim motorom po Beogradu.

Njega je naš paparaco uslikao nakon vožnje svojim brzim dvotočkašem, kada je seo u jedan kafić u strogom centru grada. Društvo mu je pravila jedna gospođa, s kojom je Ljubomir proveo skoro sat vremena u razgovoru, a da su teme bile ozbiljne, videlo se i po njegovom licu, koje je u nekim momentima bilo vrlo ozbiljno, pa i zabrinuto.

Ljubomir Bulajić
foto: Kurir

Bili su udubljeni u priču, pa nisu ni primetili kad ih je slikao naš foto-reporter. Nakon dužeg ćaskanja, gospođa je otišla peške u pravcu centra grada, kao i Bulajić, s tim što se on tamo zaputio motorom.

1 / 7 Foto: Kurir

Podsetimo, glumca Beogradskog dramskog pozorišta publika je zavolela u serijama "Nepobedivo srce" i "Šešir profesora Koste Vujića", a jedna od poslednjih većih uloga mu je bila u filmu Zdravka Šotre, gde je tumačio lik osnivača Jugoslavije i jednog od najvećih vladara u našoj istoriji, kralja Aleksandra Karađorđevića, zbog čega je morao da se posveti i učenju francuskog jezika.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

01:28:22

SCENIRANJE 30.07.2022. NIKOLA RADJEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track