2 ŠRAFA U KUKU MI OSTAJU ZA CEO ŽIVOT! Potresna ispovest Sandre Čaprić posle JEZIVOG pada sa kvada i teške operacije!
Foto: Damir Dervišagić

nastavak lečenja

2 ŠRAFA U KUKU MI OSTAJU ZA CEO ŽIVOT! Potresna ispovest Sandre Čaprić posle JEZIVOG pada sa kvada i teške operacije!

Stars -

Sandra Čaprić je puštena iz bolnice posle operacije koja joj je bila neophodna zbog povreda koje je zadobila kada je na Zlatiboru nedavno pala sa kvada. Uzimajući u obzir to koliko su bile ozbiljne, pred njom je dug oporavak, a šrafovi u kuku - ostaće joj za ceo život.

- Mislila sam u jednom trenutku da ja uopšte nisam ni živa, jer sam tad izgubila svest i kako sam se vratila sebi, u toj sekundi kad sam osetila bol i videla krv, samo sam pitala jel sam živa - počela je bila svoju priču Sandra.

Sandra Čaprić
foto: Printscreen/Instagram

- Posledice će svakako ostati... Dva šrafa imam u kuku, koji ostaju doživotno. Imaću papir koji ću nositi na svakom aerodromu, jer će biti „bip-bip". Butna kost, to bi trebalo sve da se spoji, ključnu kost sam gore polomila i sa ovim tek treba da se suočim. Te mašnice ja inače ne nosim, ali imam 15 šavova na glavi - objašnjavala je ona, dotakavši se i toga kako skriva svoje povrede i na objavama u okviru Instagram „storija".

Sandra je, prema napisima medija, dva puta operisana - ušivali su joj glavu, slomljena joj je butna kost i ključna kost, a kuk joj je bio iskočio iz ležišta. Na dalje lečenje je puštena iz klinike na Banjici, u Beogradu, odakle ju je osoblje izvezlo sa sve krevetom.

kurir.rs

Bonus video:

01:25

Zadrugarka Sandra Čaprić posle teške operacije ide kući

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track