OD OZBILJNOG KRIMINALCA DO DOSTAVLJAČA HRANE! Karađorđe Subotić odlučio da na pošten način zarađuje novac
Foto: Printscreen/Happy

posao

OD OZBILJNOG KRIMINALCA DO DOSTAVLJAČA HRANE! Karađorđe Subotić odlučio da na pošten način zarađuje novac

Stars -

Karađorđe Subotić raznosi hranu po Beogradu u sred skandala sa bivšim zetom Pecom Vijagrom, koji je prevario njegovu ćerku Aleksandru sa Majom Marinković.

Karađorđe Subotić
foto: Kurir

Karađorđe Subotić ne odustaje od svog posla dostavljača hrane ni u jeku skandala na relaciji između njegove ćerke Aleksandre i njenog bivšeg partnera Pece Vijagre, koji ju je prevario sa Majom Marinković.

Njega je naš paparaco fotografisao tokom jedne vožnje, kako na biciklu i sa velikim rancem na leđima dostavlja hranu na više adresa u centru grada, da bi se zatim zaputio i do jednog tržnog centra na Voždovcu.

Karađorđe Subotić
foto: Nemanja Nikolić

Inače, Karađorđe je odlučio da se, nakon ilegalnih poslova kojim se godinama bavio, zaposli kao dostavljač hrane. Bivši rijaliti učesnik, koji je skoro 16 godina proveo iza rešetaka, u 52. godini rešio je da počne da zarađuje pošteno. On sada razvozi ljudima hranu na kućnu adresu.

Karađorđe Subotić
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Karađorđe je i sam nedavno priznao da je počeo da se bavi dostavom hrane. - Teško je raditi na ulici, ali je dostojanstveno. Bolje to nego varati narod i prodavati deci drogu. Pre desetak dana sam se zaposlio i zadovoljan sam. Plata mi je između 1.000 i 2.000 evra, u zavisnosti od toga koliko radim - ispričao je Subotić medijima i objasnio kako ljudi reaguju kad ga vide:

- Uglavnom su korektni. Neki se malo zbune, ali ne ulazim s njima ni u kakve priče, već im samo isporučim hranu. Pojedini mi ostave bakšiš - istakao je Karađorđe.

Kurir.rs/ Stefan Božović

BONUS VIDEO:

Bonus video:

02:10

NEMA VIŠE ČEKANJA REDA U DOMOVIMA ZDRAVLJA! Đerlek za Kurir TV otkrio: Digitalizacijom uvodimo eRecept i eKarton EVO ŠTA TO ZNAČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track