SKANDAL UŽIVO U EMISIJI! Ša ispolivao Moniku, ona mu UZVRATILA, napravili POPLAVU u studiju, a sve zbog jedne REČI! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

haos

SKANDAL UŽIVO U EMISIJI! Ša ispolivao Moniku, ona mu UZVRATILA, napravili POPLAVU u studiju, a sve zbog jedne REČI! (VIDEO)

Stars -

Nenad Aleksić Ša i Monika Jovanovska su imali raspravu naočigled brojnog auditorijuma. Tokom emisije Ša se žestoko zamerio sa Monikom, pa se na kraju završilo sa polivanjem.

Ovo nije prvi put da dođe do sukoba mešu ovim akterima, a njihov odnos se narušio u rijalitiju zbog prisustva Tare Simov, koja je na sve načine trudila da prigrli repera samo za sebe.

Nenad Aleksić Ša, Monika Jovanovska
foto: Printscreen Youtube

Ovog puta došlo je do rasprave zbog optužbi repera na Monikin račun:

- Ja ne znam šta bih pre pročitala. Monikin brat je rekao da ne prihvata tvoje izvinjenje i da jedva čeka da te vidi - pročitala je Ivana.

- Mogu samo reći da ga volim - rekao je Ša.

- Tara je rekla ko nije dobar sa Marijom, nije ni sa njom - dodaje Ivana.

- Što se tiče dotične, neka uživa, niko je ne spominje, živa bila. Samo sam rekao, ja nisam došao ovde zbog nje. Ona je nebitna. Zamisli koji blam moraš da budeš da bi pustio poruke - rekao je Ša.

- Ljudima kojima sam ja nebitna ne dolaze ovde da se svađaju sa mnom, nego sede kući - dodaje Monika.

Nenad Aleksić Ša, Monika Jovanovska
foto: Printscreen Youtube

- Sandra je rekla da imaš dedu sa kojim se peglaš - pričao je Ša.

- Evo ja ću sada da pitam Sandru. Ja ću sada da joj pišem poruku - rekla je Monika.

- Ti si više kao pijana hijena bila u Zadruzi, nego hijena - rekao je Ša.

- Ja te ne mrzim, ja te nisam blokirala - dodala je Monika.

- Ša, kako te proganja Monika? - upitala je Ivana.

- Ja sam Sandri svaki put rekao da bloikira Moniku, ona je rekla da joj je žao. Ona je rekla da tvoja porodica podržava tebe i onda se ona sažaljeva. Meni si ti odvratna i ne sviđam mi se. Devojka je bolesna. Ja sa Sandrom ne pričam zbog Tare - rekao je Ša.

- Sandra kaže: Ne, nisi ti kriva zbog našeg odnosa, a za starca sam rekla da si pozajmila pare i toliko od mene - Monika je pročitala poruku od Nenadove sestre Sandre.

- Sandra i ja ne razgovaramo, niti ćemo do kraja života. Sandra ne razgovara sa rođenim bratom, što bi sa bratom od strica - rekao je Ša.

Podsetimo, reper je nedavno totalno raskrstio sa Tarom Simov sa kojom je prevario suprugu naoičigled milionskog auditorijuma, a kako je jednom prilikom izjavio razlog je bio starletina prevara.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs

Bonus video:

00:09

Tara Simov ima novog dečka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track