00:55

Vlada Tomović bazeni

PORODIČNI BIZNIS

OVAKO IZGLEDAJU LUKS BAZENI VLADE TOMOVIĆA! Zasukao rukave i uštedeo 20.000 €, a pogledajte kakav su raj stvorili (VIDEO)

Stars -

Nakon poslednje diskvalifikacije iz rijalitija "Zadruga", Vladimir Tomović pokrenuo je biznis sa bratom Vladanom. On je prošle godine, na porodičnom imanju sagradio kompleks bazena, o čemu je Kurir prvi pisao, a ove godine braća su proširila posao.

U velikom intervjuu za Kurir, Vlada je priznao da je ušteo 20.000 evra jer su on i njegov brat radili na imanju svaki dan od jutra do mraka i da zbog toga nije morao da plaća radnicima dve dodatne dnevnice.

1 / 15 Foto: Kurir

Da je uloženo mnogo novca, ali i znoja i truda u ovaj porodični posao dokazuje i to što je kompleks bazena u Baru na veoma dobrom glasu, ali i uvek pun posetilaca različitog starosnog doba.

Pored bazena za najmlađe, Tomovići su se potrudili da njihovi gosti uživaju i dobroj hrani zbog čega su otvorili i restoran u sklopu kompleksa.

Na dva nivoa raspoređeni su bazeni. Donji deo odvojen je za porodice sa malom decom, a bazeni su prilagođeni i mališanima koji uče da plivaju. Gornji deo odvojen je za starije posetioce.

Vladimir Tomović
foto: Kurir/Ana Denda

Tu se nalazi veliki bazen koji nije ograđen. Vladimir se potrudio da svojim gostima obezbedi što komforniji boravak, pa tako posetioci koji odluče da se kupaju kod njega imaju priliku da uživaju u pogledu na more sa jedne strane, dok se sa druge nalaze planine.

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

10:47

Intervju Vladimir Tomović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track