SVI SE PITAJU ŠTA SE DEŠAVA SA MIOM BORISAVLJEVIĆ: Internetom kruži njena fotka, a OVAJ detalj će svakog naterati na razmišljanje!
Foto: Printscreen

ŠOK!

SVI SE PITAJU ŠTA SE DEŠAVA SA MIOM BORISAVLJEVIĆ: Internetom kruži njena fotka, a OVAJ detalj će svakog naterati na razmišljanje!

Stars -

Pevačica Mia Borisavljević važi za jednu od najzgodnijih sa naše javne scene i ne krije da mnogo vremena provodi u teretani kako bi ima zategnuto telo.

Tako je jedna od njenih fotografija završila na Tviteru i ljudi su pokrenuli ozbiljnu polemiku oko toga da li je Mia zaista zgodna ili samo sređuje fotografije za društvene mreže.

Ono što je pojedincima zapalo za oko jeste fotka iz teretane u kojoj Mia Borisavljević pozira u helankama. Problem je što odraz u ogledalu daje drugačiji uvid u njeno telo u odnosu na ono što imamo prilike frontalno da vidimo.

Kako pokazuje ogledalo, njena zadnjica i butine su mnogo veće u odnosu na prednji deo tela. Zato se povela polemika da pevačica i nije baš stručna kad koristi fotošop i da je očigledno "samo zgodna na društvenim mrežama".

Mia Borisavljević
foto: Printscreen/Twitter

Međutim, po svemu sudeći izgleda da je slika ipak lažna i namontirana.

Tviteraši su u komentarima podržali zgodnu pevačicu.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Mia Borisavljević zavodila muža plesom na svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja