BILA ZVEZDA, IMALA VILU U BG I LIČNOG ŠOFERA: Pokušala 2 puta da se UBIJE, nestala sa SCENE, sad pokazala 15 godina starijeg DEČKA
Foto: Prinrskrin/Instagram

foto

BILA ZVEZDA, IMALA VILU U BG I LIČNOG ŠOFERA: Pokušala 2 puta da se UBIJE, nestala sa SCENE, sad pokazala 15 godina starijeg DEČKA

Stars -

Pevačica Dunja Ilić (30), koja je pre tri godine pokušala da oduzme sebi život, podelila je na društvenim mrežama fotografije sa novim izabranikom, te usput otkrila da sad živi u Bosni i Hercegovini.

- Ti si ljubav mog života! Naš svet! - navela je ona u opisu jedne fotke.

- Prvi dan zajedničkog života sa mojim 16 godina starijim dečkom, nikakvih 30 ni pi**e materine! Ljubav - navela je ona, tvrdeći da njen partner nije duplo stariji od nje, kako se pročulo.

Podsetimo, Dunja je 2019. godine bila u centru skandala kada je u lajv prenosu na Instagramu pokušala da digne ruku na sebe, a kako su mediji pisali, i ranije je još jednom pokušala da digne ruku na sebe.

Dunja Ilić
foto: Prinrskrin/Instagram

- Zlostavljana sam od svoje pete godine. Kada sam išla sa ocem i sa njegovom tadašnjom devojkom na jedno putovanje, ona je komentarisala kako je njegov odnos prema meni klasičan incest i boleština. Ja i danas verujem da je moj otac imao neke emocije prema meni koje nisu u skladu sa očinskim. Umreću, ništa nemam da izgubim - rekla je Dunja tad i potom ispričala kako sumnja u to da su njeni roditelji zaista njeni, te da je usvojena. Dunja je za vreme bistvovanja na estradi bila veoma kontroverzna, baš kao i njene pesme, a mnogi su je pitali da li će se vratiti na scenu. Ipak, kako kaže, to više nije njen cilj. Do pre nekoliko godina Dunja je uživala u luskuznoj vili u Beogradu, imala privatnog vozača i svadnoveno trošili na hiljade i hiljade evra. O njenom raskalašnom životu pisali su svi mediji u regionu, a nakon očevog bankrota pobegla je iz zemlje i živi po inostranstvu.

kurir.rs

Bonus video:

04:11

DUNJA ILIĆ NAŠLA MIR U GRUZIJI: Nikada mi više nije palo na pamet da sebi oduzmem život (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track