MIKI ĐURIČIĆ PROSLAVIO KRSNU SLAVU! Bivši rijaliti učesnik okupio prijatelje u Kupinovu!
Foto: Printscreen/Premijera

domaćinski

MIKI ĐURIČIĆ PROSLAVIO KRSNU SLAVU! Bivši rijaliti učesnik okupio prijatelje u Kupinovu!

Stars -

Miki Đuričić proslavio je u petak krsnu slavu Prepodobnu mati Angelinu u krugu porodice i najbližih prijatelja u svom domu. Nekadašnji rijaliti učesnik okupio je svega dvadesetak gostiju, među kojima su se našli i njegov kum Nebojša Bojović i dugogodišnji prijatelj i cimer iz "Zadruge" Lepi Mića.

Poznato je da je Đurišić sjajan domaćin, a njegova supruga Angelina potrudila se da slavska trpeza ispuni očekivanja gostiju, priča izvor za Kurir.

Zadruga 5, finale, finale Zadruge 5, Miki Đuričić
foto: Nenad Kostić

- Bilo je baš lepo, Miki je sjajan domaćin. Nije pravio veliku slavu, okupio je nas oko dvadeset. Pošto je posna slava, Angelina se veoma potrudila da sve do najsitnijeg detalja pripremi, pa je na stolu bilo i ribe i mesa kako bi svačiji ukus bio zadovoljen. Bili su tu njegovi i Angelinini prijatelji, došli su i njena majka i brat. Inače, Mikijev šurak je ugledni advokat - kazao je naš sagovornik, a onda otkrio zašto Đuričić nije pozvao više rijaliti učesnika:

Miki Đuričić, Nebojša Bojović, Lepi Mića
foto: Kurir Privatna Arhiva

- Miki se ne druži s ljudima iz rijalitija, izuzetak među njima je Lepi Mića, s kojim je dugogodišnji prijatelj, zbog čega je on na svakom Mikijevom veselju.

Kurir.rs/ Ana Denda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track