FOTOGRAFIJA NIKOLINE PIŠEK SA LETOVANJE UZDRMALA FANOVE: Šok objava pokrenula lavinu komentara! KO JE OVO SA VIDOJEVOM UDOVICOM
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

na odmoru

FOTOGRAFIJA NIKOLINE PIŠEK SA LETOVANJE UZDRMALA FANOVE: Šok objava pokrenula lavinu komentara! KO JE OVO SA VIDOJEVOM UDOVICOM

Stars -

Voditeljka Nikolina Pišek koja je nakon prerane smrti supruga Vidoja Ristovića pod stalnom lupom javnosti pokušava da život dovede u normalu te je dala sebi oduška na Hrvatskom primorju gde uživa u društvu ćerki.

Sada su fotografije Nikoline Pišek sa ostrva Korčula izazvale pregršt pozitivnih komentara i reči podrške a svi se pitaju da li je ona konačno odlučila da emotivno nastavi dalje.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Instagram

Nikolina je na plažu došla bez trunke šminke i još jednom pokazala svoju prirodnu lepotu, a osim izgleda kojim se može pohvaliti, ona je pokazala da ima predispozicije i za surfovanje.

- Jedno emotivno retro letovanje. Prijatelji, porodica, nove/stare uspomene. Samo ljubav - napisala je Nikolina uz ovu objavu, a ono što je svima zapalo za oko i što je izazvalo burne reakcije u javosti jeste Instagram stori misterioznog karaktera. Radi se o fotki na kojoj su vidljive samo senke Nikoline i za sada tajanstvene osobe s kojom očigledno uživa u morskim avanturama, što je pokrenulo nove spekulacije. Neki tvrde da je reč o muškoj solueti, dok drugi da je reč o njenoj starijoj ćerki.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Instagram

Nikolina je podelila još jednu fotografiju na kojoj je pozirala u kupaćem kostimu na steni, uz koju je podelila i definiciju reči "len".

1. koji ne voli raditi, koji malo radi, koji izbegava napor, opr. marljiv, radin 2. koji izbegava napor 3. ekspr. koji je spor 4. ja sve od navedenog trenutno ?

kurir.rs

Bonus video:

00:38

Nikolina Pišek pobrinula se za divlju životinju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track