BIVŠE LJUBAVNIKE U ISTO VREME ZADESILA SKORO ISTA MUKA! Mima Šarac otkrila šta se njoj desilo kad i Grujinoj sestri! ŠOK
Foto: Printscreen/Magazin In

TUŽNA

BIVŠE LJUBAVNIKE U ISTO VREME ZADESILA SKORO ISTA MUKA! Mima Šarac otkrila šta se njoj desilo kad i Grujinoj sestri! ŠOK

Stars -

Sestra bivšeg zadrugara i pevača Nikole Grujića doživela je saobraćajnu nezgodu, a sada se Grujina bivša ljubavnica Mima Šarac oglasila i priznala šta je nju zadesilo.

Milana Mima Šarac, devojka zbog koje je pevač ostavio svoju ženu tokom učešća u petoj sezoni "Zadruge" i uplovio u ljubavnu romansu, gotovo u istom trenutku, doživela je sličnu situaciju sa svojim članom porodice.

Zadruga 5, finale, finale Zadruge 5, Nikola Grujić Gruja
foto: Nenad Kostić

- U šoku sam šta se sve dešava, upravo sam saznala da je i mog dedu udario auto, ali hvala Bogu sve je u redu, nema ni jednu povredu. Saznala sam malo pre za Grujinu sestru, poslala mi je zajednička podrška vašu vest. Zanemela sam kada sam pročitala da je dečko pobegao sa lica mesta... - jedva je izustila Mima.

Šarčeva je priznala da li će se javiti bivšem dečku nakon ove nemile situacije i pružiti mu podršku.

Mima Šarac
foto: Nemanja Nikolić

- Inače nismo u kontaktu posle svega, ali nedavo sam mu porukom čestitala rođendan. Naravno da sam uz njega u ovakvim trenucima, ljudski je, javiću mu se, ovo je stvarno strašno... - dodala je Milana.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

06:58

MIMA ŽIVKOVIĆ ISKRENO: Miljković je pravi muškarac, Krunićeva labilna, a nisam htela da krenem na ANABELU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja