TIJANA KULIĆ SE SLIKA NA MORU DOK JOJ SESTRA LEŽI U BOLNICI: Miljana u bolovima, a evo šta radi najstarija Marijina ćerka! (FOTO)
Foto: screenshot, Instagram

NIKO NIJE OČEKIVAO

TIJANA KULIĆ SE SLIKA NA MORU DOK JOJ SESTRA LEŽI U BOLNICI: Miljana u bolovima, a evo šta radi najstarija Marijina ćerka! (FOTO)

Stars -

Rijaliti učesnica Miljana Kulić i dalje leži u bolnici zbog komplikacija koje su nastale posle operacije želuca.

Miljana muči muku sa zdravljem, priča se da će je tužiti i doktori koji su joj odradili zahtevnu operaciju, a uz nju su sve vreme majka Marija i dečko Nenad.

Miljana Kulić
foto: Kurir, Instagram, Shutterstock

Ipak, njena sestra Tijana uživa u životu i otputovala je na more, što se vidi i na njenom Instagramu. Tijana je napravila fotografiju na plaži na kojoj se vidi more i kafa koju pije.

Tijana Kulić
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Miljana se u turskoj pre dve nedelje podvrgla operaciji smanjenja želuca u Turskoj, a čim se vratila u Srbiju pozlilo joj je pa je hitno operisana u niškoj bolnici, gde su joj lekari bukvalno spasli život. Prilikom hitne intervencije Miljani je izvađena slezina, a kad se pomislilo da je Nišlijka bolje, prebačena je u Urgentni centar u Beogradu jer joj je dijagnostifikovano nekoliko trombova.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

02:32

VOLEO BIH DA MILJANU KULIĆ VIŠE NE GLEDAMO NA TV Čolić o Kulićima: To je jedna tužna priča! EVO ŠTA JE POŽELEO POZNATOJ NIŠLIJKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track