MISTERIOZNI DEČKO ODREŠIO KESU? Dalila podelila uspomene sa putovanja, a onda se pohvalila: CRNA JAHTA JE NAŠA! Sve joj je POTAMAN
Foto: Printscreen/Zadruga

MISTERIOZNI DEČKO ODREŠIO KESU? Dalila podelila uspomene sa putovanja, a onda se pohvalila: CRNA JAHTA JE NAŠA! Sve joj je POTAMAN

Stars -

Dalila Dragojević se već neko vreme ne odvaja od njenog novog misterioznog dečka.

Danas je na svom Jutjub kanalu objavila video koji nosi naziv "Vikend odmor - Šibenik - Zadar", gde je svojim fanovima pokazala kako je uživala sa Gringom.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

- Stigli smo u Šibenik. Sad ću vam pokazati kako izgleda soba gde smo smešteni. Naravno, neću vam pokazati sa kim sam, ali sve ostalo ću vrlo rado pokazati - rekla je Dalila.

Imamo spavaću sobu ili bračni krevet, kako želite. I sad, tu je i osoba koja mi sedi u kadru, ali je nećemo zabeležiti - nastavila je Dalila.

1 / 4 Foto: printscreen/ youtube kanal Dalila Dragojević

E, a ovo je pogled. Pogledajte. Imate jahtice, ova crna jahta je naša (smeh). Pokazaću posle sve ostalo - nastavila je ona, pa snimila kako se sprema za večeru.

- Sad idem na večeru, i dalje imam smejanje u pozadini, ali se ja trudim da sve bude kako treba. Večeras sam u crnoj kombinaciji. Eto - pričala je Dragojevićka, dok ju je Gringo sve vreme zasmejavao.

Dalila se narednog dana probudila i spremila za luks bazen, gde je i uhvaćena sa Gringom.

Dobro jutro, dragi moji. Danas je sunce. Jako sam bolesna, ali je lepo probuditi se ovako. Sad se spremamo, odlazimo na predivnu plažu. Još jednom pogled. Ovaj pogled nema cenu - istakla je Dalila.

Podsetimo, bosanska starleta je Hrvatsko primorje posetila sa svojim izabranikom Gringom, sa kojim je uhvaćena na luks bazenima, iako je u emisiji tvrdila da je on "lažnjak" i podmetnut kako bi se zamaskirao pravi Gringo.

Kurir.rs

Bonus video:

01:30

Dalila Dragojević završila na jahti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track