MIA I BOJAN KAO TINEJDŽERI! Estradni par u ludom provodu na PENA ŽURKI, pucaju od s*ksepila, posle venčanja tek se ZABAVLJAJU!
Foto: Printscreen/Instagram

OBJAVILI NOVE FOTKE

MIA I BOJAN KAO TINEJDŽERI! Estradni par u ludom provodu na PENA ŽURKI, pucaju od s*ksepila, posle venčanja tek se ZABAVLJAJU!

Stars -

Pevačica Mia Borisavljević i njen suprug Bojan Grujić i nakon 10 godina ljubavi ostavljaju utisak da su zaljubljeni kao prvog dana.

Iako su savršeni roditelji svojim naslednicama, Mia i Boki uživaju poput dva tinejdžera. Nakon gala venačanja, krštenja ćerke i medenog meseca, došlo je vreme za ludovanje i žurke na moru te je pevačica podelila fotke sa pena partija.

Mia Borisavljević, Bojan Grujić
foto: Printscreen/Instagram

- Sa odmora se vratiti umorni, to nam je moto ovih dana - našalila se, a njihov potez je pozdravio veliki broj pratilaca.

Za oko je kao i uvek, svima zapalo njeno zategnuto telo i bujno poprsje budući da je pozirala u izazovnom crnom kupaćem kostimu.

Koliko se trudi da izgleda savršeno svedoči i Miin trening nakon provoda, koji gotovo da nikada ne izostavlja pa se putem Instagrama pohvalila da vežbe radi i na odmoru.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Par se prema svemu sudeći, proveo i lumpovao tokom dnevne žurke, a ono što su svi primetili je što su i svoje princeze poveli sa sobom.

Kurir.rs

Bonus video:

02:15

LJUBAV IDE PREKO STOMAKA! Suzana Mančić otkrila šta sprema svom Simketu: NJEGOV KOMENTAR NA NJENO JELO NASMEJAO SVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track