INDI OVAKO IZGLEDA U CRNOM BIKINIJU! Pevačica nakon što je izgubila 40 KG pozirala GOLIŠAVA, o njenoj VRHUNSKOJ liniji pričaju svi
Foto: Printscreen/Instagram

TRANSFORMACIJA

INDI OVAKO IZGLEDA U CRNOM BIKINIJU! Pevačica nakon što je izgubila 40 KG pozirala GOLIŠAVA, o njenoj VRHUNSKOJ liniji pričaju svi

Stars -

Pevačica Indira Aradinovć Indi mnogo se promenila u poslednjih nekoliko godina.

Naime, ona je pre dve godine ugradila balon u želudac i smršala je preko 40 kilograma, međutim njena objava na Instagramu privukla je veliku pažnju javnosti.

Indi Aradinović
foto: Printscreen/Premijera

Indi Aradinović je ovog puta pozirala u crnom bikiniju, koji po sebi ima svetlucave šljokice, i u prvi plan istakla svoje zanosne obline, a komentarima na račun njenog izgleda nije bilo kraja.

"Indi svaka čast, izgledaš bolje nego ikad", "Ostale samo grudi i usne", "Indi grmiš", "Prava si bomba", "Samo tako nastavi", bili su samo neki od komentara.

- Ja sam se operisala i sad imam problem da se ugojim malo. Trenirajte i jedite hranu bez ugljenih hidrata. Srećna sam što nisam masna i debela i puna celulita i stomaka kao trudnica - rekla je nedavno Aradinovićeva.

S obzirom da je ranije bila poznata po svojim oblinama, sada su joj ostale samo bujne grudi, a fanovi su joj nedavno poručili da izgleda anoreksično i da više ne bi trebalo da mršavi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track