01:32

NA IVICI SKANDALA! Ana Nikolić momentalno napustila intervju: Postavili joj pitanje o gej paradi - PEVAČICA EKSPLODIRALA

KURIR Televizija

NA IVICI SKANDALA! Ana Nikolić momentalno napustila intervju: Postavili joj pitanje o gej paradi - PEVAČICA EKSPLODIRALA

Stars -

Pevačica Ana Nikolić napustila je intervju nakon što je iznela svoj stav o gej paradi koja će se održati u Beogradu u septembru mesecu.

Popularna pevačica nije mnogo želela da komentariše aktuelnosti iz svog života, kao i sukob sa pevačicom Milicom Pavlović, ali nije štedela reči na pitanje o gej paradi.

Ana Nikolić
foto: Kurir Televizija

- Sve što je transparentno, nema potrebe za tim. Kao i ovo da se šeta i paradira kog si ti opredeljenja. Koga to briga to, ja nosim svoj krst i to je to. Ili sam gej ili nisam gej, ne vidim razlog zašto to mora da bude toliko transparentno - rekla je pevačica i dodala:

- Je l' to znači da mi koji smo strejt moramo da idemo i šetamo i vičemo da smo strejt - rekla je pevačica Ana Nikolić, koja nije bila raspoložena da dalje razgovara sa novinarima, već je npustila intervju.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:09

ANA NIKOLIĆ STROGA MAJKA: Ovako vaspitava svoji ćerkicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja