ŠOK TRANSFORMACIJA NATAŠE BEKVALAC: Preko dana obična mama, a uveče vamp riba! HIT FOTKE
Foto: ATA images

verovali ili ne

ŠOK TRANSFORMACIJA NATAŠE BEKVALAC: Preko dana obična mama, a uveče vamp riba! HIT FOTKE

Stars -

Nataša Bekvalac ne zna gde udara od posla prethodnih meseci.

Ona važi za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, pa tako tokom nedelje ima i po četiri-pet nastupa širom regiona.

Nataša Bekvalac
foto: ATA images

Kako je poznato da obožava more i da ne voli da se na duže vreme odvaja od svojih mezimica, Nataša koristi svaku priliku da svoje ćerke povede sa sobom. Posebno kada su u pitanju letnje destinacije, gde se trudi da spoji lepo s korisnim, pa da posle nastupa, odvoji nekoliko dana da sa svojom porodicom uživa u morskim avanturama.

Tako je bilo i ove godine, pa je nekoliko dana provela i na Crnogorskom primorju, gde je tokom noći imala nekoliko vezanih nastupa širom obale, dok su prepodnevni sati i popodneva bili rezervisani za uživanje pored mora i bazena.

Nataša Bekvalac
foto: ATA images

Nju su paparaci uslikali u utorak na beogradskom aerodromu, i to prilikom dolaska iz Crne Gore. Bekvalčeva je u pratnji svojih ćerki nosila velike kofere, obučena u sivu široku majicu i pantalone sa velikim naočarima za sunce, dok na licu nije imala ni trunku šminke.

Nataša Bekvalac
foto: ATA images

Sutradan, Nataša se transformisala u pravu vamp ribu na nastupu na jednom prestoničkom splavu.

Na njemu se ona pojavila u crnom providnom trikou sa perjem i dugom pletenicom do poda, koji su bez teksta ostavili sve prisutne. Ova kreacija istakla je njenu savršenu figuru.

Nataša Bekvalac
foto: ATA images

Ona je svoju publiku zabavljala do ranih jutarnjih časova, a narednih dana je čekaju velike pripreme za američku turneju, koja počinje početkom septembra.

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

05:30

NATAŠA BEKVALAC SA OSMEHOM NA LICU OTKRILA DA LI IMA NOVOG DEČKA! Za Kurir TV otvorila dušu, evo šta je sve rekla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track