ZNAM NJENU SIMPATIJU I JAKO SU SLATKI! Nataša Bekvalac progovorila o dečku ćerke Hane: Ja sam PREVRTALA očima!
Foto: Printscreen

iznenadila

ZNAM NJENU SIMPATIJU I JAKO SU SLATKI! Nataša Bekvalac progovorila o dečku ćerke Hane: Ja sam PREVRTALA očima!

Stars -

Ćerka Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića izrasla je u pravu lepoticu te privlači veliku pažnju javnosti.

Ona je veoma popularna na TikToku gde njene objave broje na hiljade lajkova, dok pohvalni komentari na račun Haninog izgleda ne prestaju da se nižu, a mnogi kažu da je nasledila maminu lepotu.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen

Hana koja je u martu napunila 15 godina, odlučila je da javnosti pokaže dečka te je na moru pozirala sa svojom simpatijom što je podelila na društvenim mrežama, a ponosna mama Nataša imala je šta da kaže na tu temu:

- Ja znam za njenu simpatiju i jako su slatki. Ja sam mama jedne šesnaestogodišnjakinje i nosim se sa svim nedaćama i lepim stvarima koje tinejdžerski period nosi - rekla je pevačica i otkrila da li je ćerki dala neki ljubavni savet:

Nataša Bekvalac, Hana Ikodinović
foto: Printscreen/Instagram

- Verujte, nema tu saveta. Kada devojčice imaju 16 godina, uloga majke je da amortizuje sve stvari koje se dešavaju i da bude podrška.To su jako osetljive godine, svi smo mi bili u tim godinama što često zaboravimo. Ja kada sam bila u tom periodu prevrtala sam očima kad pogledam roditelje, moja još uvek ne prevrće na mene, mada nije isključeno ni to kada ne gledam - iskrena je bila pevačica koja je ćerki najjači vetar u leđa u svakom pogledu.

Kurir.rs/Story

Bonus video:

05:30

NATAŠA BEKVALAC SA OSMEHOM NA LICU OTKRILA DA LI IMA NOVOG DEČKA! Za Kurir TV otvorila dušu, evo šta je sve rekla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja