DEVITO KRIJE LICE, A ZAPRAVO JE SVIMA POZNAT! Reper sarađuje sa najvećim balkanskim ZVEZDAMA, a evo kako se TADA predstavlja!
Foto: ATA images

razotkriven

DEVITO KRIJE LICE, A ZAPRAVO JE SVIMA POZNAT! Reper sarađuje sa najvećim balkanskim ZVEZDAMA, a evo kako se TADA predstavlja!

Stars -

Reper Devito u javnosti nikada nije pokazao lice zbog toga što želi da ga publika zavoli isključivo zbog njegovih pesama.

On je zapravo neko ko je svima veoma poznat jer se, osim pevačke karijere, veoma uspešno bavi i produkcijom muzičkih spotova, s tim što se tada predstavlja pravim imenom David Ljubenović i ne krije lice.

Devito, David Ljubenović
foto: ATA images

Devito je pokupio simpatije publike kada se u javnosti pojavio sa maskom na glavi, koju dosad nikada nije skidao ni na jednom javnom nastupu. Mali broj njegovih obožavalaca zna kako on zapravo izgleda, ali i da se iza umetničkog imena Devito krije neko ko je sarađivao sa najvećim balkanskim zvezdama. Reper je najveću popularnost stekao duetskom pesmom "Vudu", koju je otpevao s koleginicom Teodorom Džehverović, a svoju karijeru otpočeo je kao fotograf u rodnom Kragujevcu.

Devito, David Ljubenović
foto: ATA images

Kada je ozbiljnije počeo da se bavi fotografisanjem, David se iz Kragujevca preselio za Beograd, gde je ubrzo počeo da se bavi snimanjem i video-produkcijom. Njegova posvećenost radu brzo se isplatila, pa je on otvorio svoju izdavačku kuću.

Devito
foto: Printscreen/Instagram

Ljubenovićevoj izdavačkoj kući poverenje su ukazale jedne od najvećih balkanskih zvezda. On je snimao spotove Aci Lukasu, Vuku Mobu, Milici Pavlović, kao i kolegi MC Stojanu, Sandri Africi i mnogim drugima. Na našoj estradnoj sceni brzo se pročulo za Devitov talenat za snimanje spotova, pa se on u tome veoma proslavio. Kasnije, kada se odlučio da snimi prvu pesmu, plašio se da njegov fizički izgled ne utiče na njegovu muzičku karijeru, pa je odlučio da se na sceni pojavi s maskom na glavi i javnosti se predstavi pod pseudonimom Devito.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Reper je do danas ostao dosledan sebi, trudeći se da razdvoji svoje poslove i da ne vezuje produkcijski uspeh s pevanjem.

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

01:32

DADO POLUMENTA PODRŽAO MLADE KOLEGE: Relja, Vojaž, Breskvica, Nući i Devito će POKORITI ESTRADU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja