EKSKLUZIVNI PAPARACO! Vojaž ipak SMUVAO ćerku Harisa Džinovića! Poljupci pljušte NA SVE STRANE! Evo gde smo ih UHVATILI U AKCIJI!
Foto: Nataša Milenković, Printscreen

BRAT I SESTRA, ALI ZAMALO

EKSKLUZIVNI PAPARACO! Vojaž ipak SMUVAO ćerku Harisa Džinovića! Poljupci pljušte NA SVE STRANE! Evo gde smo ih UHVATILI U AKCIJI!

Stars -

Mihajlo Veruović Vojaž već nekoliko meseci uživa u vezi s Đinom, ćerkom Harisa i Meline Džinović.

Đina Džinović
foto: Pritnscreen

Po svemu sudeći, on je definitivno preboleo svoju bivši devojku Anđelu Ignjatović Breskvicu, ali iako je Đina nedavno istakla da su ona i Vojaž kao "bata i seka" i da već ima dečka, očigledno nije tako.

Mihajlo Veruović Vojaž
foto: Printscreen

Da su njih dvoje u ljubavnoj vezi, može se videti i na fotografijama koje je naš paparaco uslikao - golupčići su bili na romantičnoj večeri u jednom restoranu na Gardošu.

Mihajlo Veruović Vojaž
foto: Printscreen

Kako navodi naš izvor s lica mesta, Mihajlo i Đina su sve vreme bili izuzetno bliski, a da je njihov odnos više nego prijateljski, videlo se po tome što su prvo šetali zagrljeni po Zemunu, a u jednom trenutku su se prepustili i strastima i sočnim poljupcima, i to dok su gledali jato labudova u reci.

- Svima koji su se te noći zatekli na Gardošu bilo je jasno da su njih dvoje u vezi, daleko je to od prijateljstva. Posle romantične šetnje oni su, držeći se za ruke, došli u restoran. Sedeli su jedno pored drugog, često su se grlili, a u jednom trenutku pao je i poljubac. Bili su baš opušteni, jer je lokal bio skoro prazan. Posle večere, zagrljeni su otišli, sve vreme se smeškajući jedan drugom - završava naš izvor.

1 / 5 Foto: Printscreen

Podsetimo, nedavno se pojavio i zajednički snimak iz kreveta, kad su mnogi pomislili da su njih dvoje u vezi. Međutim, ona je to nevešto demantovala napisavši da ima dečka, a da na Mihajla gleda kao na brata.

Đina Džinović
foto: Pritnscreen

- Bata i seka. Imam dečka, Mihajlo mi je brat - naglasila je tada Đina, koja je donedavno bila u vezi s mladim fudbalerom Crvene zvezde Andrejem Đurićem.

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

01:32

VOJAŽ ODE U GLUMCE! Nakon jedne serije ne krije da želi JOŠ: Privukao ogromnu pažnju u Sarajevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track