ADAM ADAKTAR PROGOVORIO O SVOM PRAVOM IMENU! Bog obrva žestoko odbrusio: Da li želite da vidite moju ličnu kartu? ŠOK!
Foto: Printscreen

NEOČEKIVANO

ADAM ADAKTAR PROGOVORIO O SVOM PRAVOM IMENU! Bog obrva žestoko odbrusio: Da li želite da vidite moju ličnu kartu? ŠOK!

Stars -

Najkontroverznija ličnost protekle nedelje definitivno je Adam Adaktar, samozani bog obrva, a on je ujedno postao i zvezda prvog porodičnog rijalitija "Adaktarovi".

Adam je sada otkrio kako se zaista zove u svojim dokumentima, kako su članovi njegove porodice prihvatili ideju o rijalitiju, ali je i šokirao informacijom o tome koliko dugo će ovaj projekat trajati.

Adam Adaktar
foto: Printscreen/Pink TV

Zbog čega ste odlučili da pokrenete rijaliti s obzirom na to da ste odlično razvili svoju delatnost sa obrvama, sočivima i drugim detaljima za žensku lepotu?

- Ovo pitanje bih uporedio sa politikom. Mišljenja sam da u politiku ne bi trebalo ući zbog novca, već bi trebalo ući kada si ostvaren čovek da bi imao kredibilitet nešto i da promeniš. I u našem slučaju je tako, mi nismo ušli u ovaj rijaliti da bi se promovisali i da bi napravili brend. Mi smo iz brenda ušli u rijaliti da bismo širokom auditorijumu pokazali neki drugi svet.

Kako su članovi vaše porodice reagovali kada ste im saopštili da će biti deo rijaliti programa i da li se neko bunio ili negodovao?

- Svako od nas jako voli sebe, pa nema ni problem da to prikaže drugima. Brzo i lako smo se dogovorili o tome da snimimo rijaliti.

Adam Adaktar
foto: Printscreen/Instagram

Opšte je poznato da su vas prozvali "Bog obrva" i da sve najpoznatije i najbogatije dame, ali i muškarci dolaze kod vas. Kako ćete sada “hendlovati” posao s rijalti programom?

- Ja sve u životu radim savršeno, jer imam dobru organizaciju, pa ne sumnjam da ću upakovati kako meni bude odgovaralo.

S obzirom na to da je rijaliti najavljen po uzoru na onaj koji su radili Kardašijanovi, a oni su se često svađali u programu, da li ćete i vi prikazati svađe i suze u svojoj porodici?

- Rijaliti nije najavljen kao deo ili podgrupa Kardašijanovih. Verovatno su nas povezali jer je reč o porodici i to je poenta i tog, ali i našeg rijalitija. Sve ostalo je drugačije i videćete u petak.

Adam Adaktar
foto: Printscreen/Instagram

Kako je vaša supruga reagovala na ideju o rijalitiju s obzirom na to da je ona jedna prezauzeta žena poslom i majka troje dece?

- Andžela je, kao i svaka žena uspešnog čoveka, tu da podrži tog istog uspešnog čoveka. To je uradila i ovaj put. Potrudio sam se da joj olakšam sve što je vezano za našu dragu decu.

Koliko ce trajati rijaliti program “Adaktar Family” i šta planirate da otkrijete za javnost, a šta se neće otkrivati?

- Videćete u petak kakav je to format, a trajaće dok mi budemo trajali.

Poznati ste po ekstravaganciji i kao neko ko ne krije da voli luksuz, da li ste zbog toga na meti hejtera i plašite li se sada da će s novom popularnošću doći i više antifanova?

Adam Adaktar
foto: Printscreen/Instagram

- Ja imam svoj način života kako živim, kome se to sviđa može da uživa sa mnom, a kome ne, neka prošeta ili promeni kanal.

U javnosti se stalno spekulise da Adaktar nije vaše pravo prezime, kao i da Adam nije vaše pravo ime, da li je to istina i da li ste promenili ime i prezime?

- U javnosti se svašta spekuliše, ja sam Adam Adaktar, ne znam da li želite da vam pokažem ličnu kartu?

Da li će se i vaša deca pojavljivati u rijaliti programu?

- Naša deca su uvek tu gde su njihovi mama i tata.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

03:23

HITNA POMOĆ ULETELA U RIJALITI! Učesniku naglo pozlilo, morali da ga prikače na APARATE, evo šta se dogodilo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track