HIT FOTKE ANDRIJE JO! Letos šokirao obnaženom fotkom, a evo ko mu sad PRAVI DRUŠTVO dok misli da ga NIKO NE GLEDA! (PAPARACO)
Foto: Kurir, Ana Paunković

NE ISPUŠTA TELEFON IZ RUKE

HIT FOTKE ANDRIJE JO! Letos šokirao obnaženom fotkom, a evo ko mu sad PRAVI DRUŠTVO dok misli da ga NIKO NE GLEDA! (PAPARACO)

Stars -

Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, ne ispušta telefon iz ruku.

Andrija Jo
foto: Kurir

Popularnog jutjubera naš paparaco fotografisao je u jednom beogradskom tržnom centru dok je čekao hranu.

Iako je rodom iz Leskovca, Andrija se ovog puta odlučio za kinesku kuhinju. Dok je čekao da mu stigne porudžbina, on je u opuštenom izdanju sve vreme razgovarao sa nekim telefonom. Najpre se dopisivao, a zatim se uz veliki osmeh i javio.

1 / 4 Foto: Kurir

S njime u društvu je bila i drugarica, koja ga je nestrpljivo čekala da završi. Kada je već bio prevršio svaku meru, ona je došla do njega, opomenula ga, pa su se zajedno uputili ka terasi kako bi pojeli svoje obroke.

Podsetimo, Andrija u poslednje vreme sve češće šokira javnost objavama na društvenim mrežama.

Andrija Jo
foto: Printscreen/Instagram

Tako je nedavno iznenadio pojedince kada je odlučio da na Instagramu pokaže kako izgleda potpuno obnažen. Andrija je sa pratiocima podelio sliku sa letovanja, a očigledno da su mu more i priroda bili dovoljna inspiracija da se i sam prepusti nudizmu, pa je tako pozirao kao od majke rođen.

- Jedna iz privatne arhive - napisao je on u opisu fotografije.

Kurir.rs/A.Panić

Bonus video:

04:27

ANDRIJA JE MILJENIK MLADIH NA MREŽAMA: Jutjuber na početku zarađivao 30 evra, a danas za jednu fotografiju uzme nekoliko hiljada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track