POSLEDNJI DANI U DOMU ISIDORE BJELICE: Fotografija na kojoj je književnica teško bolesna kida dušu, uspomene i dalje žive
Foto: Damir Dervišagić

TEŠKA SUDBINA

POSLEDNJI DANI U DOMU ISIDORE BJELICE: Fotografija na kojoj je književnica teško bolesna kida dušu, uspomene i dalje žive

Stars -

Književnica Isidora Bjelica umrla je nakon borbe sa teškom bolešću u 52. godini, a iza sebe ostavila je muža Nebojšu i dvoje dece Lava Grigorija i Vilu Evangelinu.

Poslednje dane Isidora je provela upravo sa svojim naslednicima, iako doterana, poražena bolešću nakon samo nekog vremena.

Isidora Bjelica
foto: Marina Lopičić

Naslednici su bili uz majku do poslednjeg daha, a na njenom licu videli su se znakovi iznurenosti. Ova slika i propratno pismo rasplakaće verne obožavaoce.

Neposredno pred smrt, dok su teške bitke za zdravlje trajale, pokojna Isidora otkrila je šta smatra uzrokom svoje bolesti, te je rekla zbog čega misli da se razbolela.

- Nisam jela ni kobasice ni slaninu niti pušila cigarete, ni pila alkohol... Tuga je ta koja je najkancerogenija, nje sam pak imala u galonima - otkrila je pre smrti književnica.

Kurir.rs

Bonus video:

00:52

ISIDORA BJELICA I JA SMO IMALE POSEBNU ENERGIJU! Zorana Pavić o prijateljstvu sa spisateljicom, otkrila u čemu su se PREPOZNALE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track