PSIHOLOG O SLUČAJU SEVERININIH BIVŠIH! Milan Popović i Igor Kojić joj se SVETE, pevačici žele da POŠALJU OVU PORUKU!
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

šok

PSIHOLOG O SLUČAJU SEVERININIH BIVŠIH! Milan Popović i Igor Kojić joj se SVETE, pevačici žele da POŠALJU OVU PORUKU!

Stars -

Igor Kojić, bivši suprug pevačice Severine Vučković, objavio je na svom Instagram profilu zajedničku fotografiju sa Milanom Popovićem, prvim vanbračnim suprugom pevačice.

On je tom prilikom potvrdio pisanja medija da su u dobrim odosima. Ova vest podelila je javnost i mnogi misle da su skovali "tajni plan" protiv Vučkovićeve, a kako je Milan otkrio njih dvojica nikada nisu ni bili posvađani.

Igor Kojić, Severina Vučković, Milan Popović
foto: Printscreen

Tim povodom oglasila se psihološkinja Aleksandra Janković, koja misli da se Severini bivši partneri svete

- Pitanje je da li su se zbližili ili je reč o tome da su želeli da pošalju poruku bivšoj. Deluje mi da su želeli da joj poruče:”Mi smo korektni i postali smo prijatelji, a problem je u tebi”. Zanimljivo je da su se Severina i Igor razveli i da je taj razvod prošao mirno, a sada se dešava ovo. Normalno bi bilo, u slučajevima razvoda, da se druže, ali da to druženje uključuje i nju. A s obzirom na to da je ona isključena, ovo je onda više osveta i marketing - rekla nam je Aleksandra, pa dodala:

- Čak i da su se zaista zbližili, nema potrebe za dokumentovanjem toga. Osim toga, kažete da se ona sa obojicom rastala odavno te je negde normalnije da objave fotografije sa novom partnerkom, to bi bilo prirodnije. A meni ovo liči na malu osvetu iz muške solidarnosti - zaključila je Aleksandra Janković.

Igor Kojić
foto: Printscreen/Instagram

Popović je pre dve nedelje sa sinom došao na proslavu 35. rođendana Severninog bivšeg supruga Igora. Svi su se okupili u Kojićevoj Loznici u Srbiji, a on je reagovao na glasine da je tom prilikom Kojiću poklonio skupoceni automobil.

- Nije istina da sam Kojiću poklonio ikakav auto. Poklonio sam mu ikonu. Laži podmeću Severina i njen tim. Igor i ja nikad nismo bili neprijatelji - rekao je srpski preduzetnik za "24sata.hr".

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:08

PESMA POSVEĆENA BIVŠOJ ŽENI? Severina konačno priznala RAZVOD, a Igor Kojić objavio snimak koji je ZAINTRIGIRAO SVE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track