TAJNA DRUŽENJA ACE LUKASA I MIROSLAVA ILIĆA! Jedan BRAK umalo da propadne, sve se vrtelo oko ove ŽENE!
Foto: Nemanja Nikolić

HIT PRIČA IZ PROŠLOSTI

TAJNA DRUŽENJA ACE LUKASA I MIROSLAVA ILIĆA! Jedan BRAK umalo da propadne, sve se vrtelo oko ove ŽENE!

Stars -

Priču Milomira Marića da su se roditelji Ace Lukasa pre mnogo godina umalo razveli zbog Miroslava Ilića, potvrdio je i razjasnio i sam pevač, interesantnom, živopsinom pričom.

Lukas je objasnio šta se izdešavalo kada je tek upoznao kolegu Ilića.

Aca Lukas
foto: Nenad Kostić

- I, kada sam prvi put upoznao Miroslava Ilića, moja majka mi je bila u glavi. Sećam da se da je on bio ogromna zvezda kada sam ja išao u školu. Moja majka je išla na njegove koncerte. On je tada punio Dom Sindikata svaki dan zaredom, mesec dana. Šalio sam se sa majkom i govorio joj: "Zašto ne uđeš na onaj koncert od pet sati, pa se na kraju sakriješ iza stolice i ostaneš na drugom koncertu od osam sati a da ne plaćaš dve karte?" Ma ona je toliko obožavala Miroslava da sam ja kod mog oca primetio animozitet prema njemu - rekao je Aca pa nastavio:

Miroslav Ilić, Aca Lukas
foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

- On nije mogao da podnese toliku ljubav svoje supruge prema nekom pevaču. I, kada sam ušao u ovaj svet estrade i upoznao Miroslava, sećam se, on je pravio koncert, sedeli smo u nekoj emisiji a ja sam ga zamolio da okrenem majku telefonom kako bi je on pitao da li želi karte. On pristane. Moja majka se umalo šlogirala. Da kucnem u drvo, preživela je. Ništa u njenom životu pre i posle nije moglo da se poredi sa tim pozivom.

- Posle me je zvala i rekla: "Sine, šta si mi to napravio?" A ja kažem: "Pa šta sam ti napravio." A ona će na to: "Pa mogla sam da umrem!" - govorio je Lukas za "Svet".

Miroslav Ilić
foto: Nemanja Nikolić

- Miroslav joj je tada stvarno dao karte i oni su se posle upoznali. Majka nije mogla da veruje šta joj se desilo - krajnje je iskreno ispričao Lukas svojevremno.

Kurir.rs/Svet

Bonus video:

00:36

Lukas iznenadio Cecu cvetom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track