MIKI ĐURIČIĆ BEŽAO OD SEDME SILE! Bivši pčelar iz Kupinova ulazi u Zadrugu 6, a sada uhavaćen u OVOM IZDANJU!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

MIKI ĐURIČIĆ BEŽAO OD SEDME SILE! Bivši pčelar iz Kupinova ulazi u Zadrugu 6, a sada uhavaćen u OVOM IZDANJU!

Stars -

Miki Đuričić danas se pojavio ispred zgrade televizije Pink kako bi snimio profil za novu sezonu rijalitija u koju ulazi.

Naime, Miki nije bio raspoložen za razgovor sa novinarima, pa je od njih bežao.

Đuričić je prvi potpisao ugovor za "Zadrugu 6", a to je potvrdio Željko Mitrović, koji na je društvenim mrežama objavio zajedničku snimak sa Đuričićem.

- Evo nas, počelo je potisivanje za Zadrugu 6, sa Mikijem otvaramo kao i svake godine. Jedino što sam sada malo razgovarao s Mikijem, jeste to što je on u prošloj sezoni otkrio pojavu koja se zove "dremež". Ali je obećao da će sada manje da spava, da će biti aktivniji i obećao je da je ovo poslednja "Zadruga" u šta ja baš ne verujem, ali videćemo. I pošto je tražio veliki honorar, doneo je ovde neku produkciju - pokazao je Mitrović Mikijeve proizvode od mangulice.

Miki je besan došao na snimanje profila, pa tako nije želeo da razgovara sa novinarima koji su ga čekali, već je bežao od njih!

Đuričić je sve vreme sa nekim razgovarao na telefon, a u jednom momentu je otišao na trafiku kako bi kupio cigarete.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:27

Miki Đuričić za Kurir: Ovo mi je najteži rijaliti jer sam bio razdvojen od porodice, bez obzira što nisam napravio ni jedan incident.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track