ŽENI SE ĐORĐE ĐOKOVIĆ: Najmlađi Noletov brat ZAPROSIO DEVOJKU na OVOM mestu, a ona odmah rekla DA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pink

PRELEPE VESTI!

ŽENI SE ĐORĐE ĐOKOVIĆ: Najmlađi Noletov brat ZAPROSIO DEVOJKU na OVOM mestu, a ona odmah rekla DA! (VIDEO)

Stars -

Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića, zaprosio je devojku Sašku Veselinov sa kojom je godinu dana u vezi.

Đorđe je izveo devojku Sašku u šetnju, a dok su uživali u pogledu na Kalemegdanu, nije ni slutila šta joj se sprema. On je organizovao ljude koji će snimiti i ovekovečiti ovaj trenutak, a onda je sa leđa zagrlio Sašku. I dok je ona uživala u pogledu na Novi Beograd, Đorđe je kleknuo pred nju i izvadio prsten.

Đorđe Đoković
foto: Printscreen/ TikTok

Oduševljena i zbunjena Saška je rekla "da" i pala budućem suprugu u zagrljaj.

Podsetimo, Saška je nedavno otvoreno pričala o životu, upoznavanju s Đorđem, te priznala da su uzeli novi stan i iz njenog se preselili u novi.

Đorđe Đoković, Saška Veselinov, Marbelja
foto: Instagram

- To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: "Ne mogu više da prenosim te stvari", pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako.

@naslovnestrane365 Ženi se Đoković! ??❤️??? Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića zaprosio je Sašku Veselinov #djordjokovic #saskaveselinov #djokovic #prosidba #svadba #belgrade #serbia #novakdjokovic #exklusiv ♬ Marry You - Bruno Mars

Onda je samo rekao: "Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću." I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj - priznala je Saška.

Kurir

Bonus video:

10:32

OVO SE NEĆE SVIDETI NAŠOJ JAVNOSTI Rašević o predstojećem US OPENU: Novak Đoković je ovo sve sam ustalasao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track