04:53

KAKAV ŠOK! Pevačica važila za smernu, a sad se OBNAŽILA PRED KAMERAMA! Obline kipe na sve strane: OVOLIKO POPRSJE JOŠ NISTE VIDELI

PUCA LI PUCA

KAKAV ŠOK! Ivana Jordan se obnažila pred kamerama! Obline kipe na sve strane: OVOLIKO POPRSJE JOŠ NISTE VIDELI

Stars -

Popularna pevačica Ivana Jordan u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji pojavila se u nikad izazovnijem izdanju.

Ona je za tu priliku odabrala odevnu kombinaciju u kojoj javnost nije imala mnogo prilike da je vidi.

Izuzetno kratka sprebrnkasta haljina, pripijena uz telo savršeno je istakla atribute proslavljene pevačice, a duboki dekolte istakao je bujno poprsje.

Ivana Jordan
foto: Kurir televizija

Pozitivni komentari na račun njenog izgleda samo su se nizali, a Ivana Jordan ne krije da je svojim životom i radom izuzetno zadovoljna.

Kako je dugo nije bilo u javnost, Ivana Jordan otkrila je da punom parom radi na novim projektima.

Ivana Jordan
foto: Kurir televizija

Ivana Jordan marljivo je radila na svom novom albumu tradicionalne muzike, na kome že se naći pesme poput "Niška banja", "Jovano, Jovanke", "Ajde, Jano"...

- Osećam se srećno i zadovoljno što sam ispunila svoju želju da snimim album. Muzika ima moć u sebi, utiče na našu psihu i to mnogo više nego što joj ljudi daju značaj. Raditi na tradicionalnoj muzici je veliki zadatak. Osećala sam veliku potrebu da sve te tradicionalne pesme prenesem na jedan drugačiji način - kaže Ivana Jordan.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:15

LJUBAV IDE PREKO STOMAKA! Suzana Mančić otkrila šta sprema svom Simketu: NJEGOV KOMENTAR NA NJENO JELO NASMEJAO SVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track