SVI SE PITAJU ŠTA JE SA MUŠKARCIMA U PORODICI ADAKTAR! Adam nije jedini, ovo je njegov BRAT, a iz stabla je ISPISAN!
Foto: Printscreen

preslikani

SVI SE PITAJU ŠTA JE SA MUŠKARCIMA U PORODICI ADAKTAR! Adam nije jedini, ovo je njegov BRAT, a iz stabla je ISPISAN!

Stars -

Na društvenim mrežama se pojavila i fotografija porodičnog stabla na kojem su istaknute sve žene, Adam Adaktar i njegov brat čije ime je prekriženo.

Mnogi su se pitali zašto je Adam jedini muškarac i gde su muževi ili partneri ostalim ženama. Taj odgovor možda i dobijemo u nekoj od narednih epizoda, ali ono što je sigurno jeste da Adam nije sin jedinac.

Adam Adaktar sa bratom (levo)
Adam Adaktar sa bratom (levo) foto: Printscreen

Iako se ne znaju detalji, ono što je sigurno jeste da Adam ima rođenog brata koji neverovatno liči na ovu rijaliti ličnost.

Njih dvojica imaju identično previše bele zube, "Adaktar obrve", a fotografisali su se obučeni u istoj garderobi.

O Adaktarovima se do skoro znalo jako malo, međutim od najave porodičnog rijalitija, medijima nije trebalo mnogo da počnu raspetljavati klupko tajni, koje ova porodica, kao i svaka druga ima. Ono o čemu se najviše spekuliše jeste da je kompletna porodica promenila imena i prezimena, kako bi se svi zvali na slovo "A". Svoja prava imena i poreklo još uvek kriju, a zašto je to tako saznaćemo upravo u rijalitiju Adaktarovi.

Adam Adaktar
foto: Moshi Creative

Adam Adaktar je rođen 3. februara 1998. godine u Čačku, i ima sestru Viktoriju, kao i brata čije je ime prava enigma. Adam je studirao umetnost, a kako je istakao, u dodir sa tetoviranjem i trajnom šminkom obrva došao je još kao trinaestogodišnji dečak. Današnju suprugu Anđelu, upoznao je na studijama, ubrzo su se zaljubili i ušli u vezu, koja je godinama kasnije krunisana brakom i troje dece. Od majčinog lokalnog biznisa uspeo je da stvori čitavu imperiju, zahvaljujući kojoj cela porodica danas živi u izobilju i bogatstvu.

Kurir.rs

Bonus video:

04:40

Gazda Paja otkrio po čemu je drugačiji od ostalih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja