07:23

Relja pred nastup na Music week festivalu

PRIZNAO SVE!

RELJA POPOVIĆ OTVORIO DUŠU: Pevač razvezao jezik o ŽIVOTU, otkrio stav o EUROPRAJDU, a reakcija na Elitne odrede ŠOKIRALA!

Stars -

Na sinoćnoj drugoj večeri muzičkog festivala "Music Week" nastupile su mnogobrojne face sa javne scene, a među njima našao se i Relja Popović, koji je delio scenu sa svojom vanbračnom suprugom, Nikolijom Jovanović.

Reper je pred sam početak svog nastupa izdvojio vreme za ekipu Kurira, te je tim povodom progovorio o mnogobrojnim aktuelnim temama.

Pevač se isprva dotakao početaka svoje karijere, kada je iz prve napravio veliki bum na muzičkoj sceni:

- Nisam imao tu ambiciju, imao sam želju da se samo ispovedim kroz pesme koje pišem i onda je to vremenom postajalo sve ozbiljnije i ozbiljnije. Da sam pretpostaljao da će doći i do ovakvih stvari, kako su se uspesi nizali, jesam. Ne sad nešto preterano kad sam bio mlađi, ali u nekom momentu da - ističe Relja i otkriva da se vraća u studio kako bi snimio nove hitove.

Zbog nove pesme sa Nućijem, mnogi su pomislili da je zapravo u pitanju povratak "Elitnih odreda", te da ćeš ponono zapevati sa Vladom Matovićem.

Relja Popović
foto: Printscreen/Premijera

- Videli ste s kim je pesma, sa Nućijem, i to je to - rekao je Popović, a onda se osvrnuo na bračnu zajednicu sa Nikolijom:

- Pa ne, samo pravimo razliku, privatan život je prvatan, javni život je javni, nemamo potrebu da privatnost izlažemo javnosti sem kad se vi, mediji, malo ušunjate i snimite gde pijemo kafu, tvrdi Relja, a onda se potom dotakao rijalitija, koji su u poslednje vreme sve aktuelniji:

Ne. Ne, nemam tu vrstu potrebe, moja potreba je da se izraznim kroz muziku, umetnost, glumu, tako da je jedina moja potreba da me kamera snima jeste ako je to u svrhu umetnosti i evo sada pred nastup, kako bih izašao u susret medijima, koji uvek izlaze u susret meni. A sad da se prati svaki moj korak, nema potrebe. Najlepše mi je ovako.

Relja
foto: Kurir Televizija

Glavna tema javnosti u poslednje vreme jeste održavanje Europrajda u Beogradu

Kako bih rekao, neću da iznosim mšljenje o Prajdu, ali mislim da sve vrste sloboda ljudima ne smeju da budu uskraćene i protiv sam svake vrste nasilja i uvek sam za slobodu.

Kurir/ M.K

Bonus video:

09:46

RELJA POPOVIĆ ODUŠEVIO SRBIJU! O njegovoj novoj ulozi svi pričaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track