DEKOLTE NIKAD DUBLJI! Sanja Grujić posle Zadruge MAMI UZDAHE, nikad oskudnije obučena, GRUDI u prvom planu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Pink

provokativna

DEKOLTE NIKAD DUBLJI! Sanja Grujić posle Zadruge MAMI UZDAHE, nikad oskudnije obučena, GRUDI u prvom planu! (FOTO)

Stars -

Za razliku od većine učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga", koje su skrenule pažnju na sebe turbuletnim vezama i fizičkim okršajima, Sanja Grujić je postala miljenica mnogih zbog duhovitosti i harizme.

Ipak, po napuštanju ovog TV formata, Sanja je, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, "krenula stopama svih zadrugarki" i, kako su joj poručili, "postala prava starleta".

Sanja Grujić
foto: Printscreen

Naime, Grujićeva se u toku današnjeg dana snimala na Instagramu u haljini izazovnog kroja pri čemu je akcenat bio na isuviše dubokom dekolteu.

Sanja Grujić
foto: Printscreen

"Dekolte veći od haljine", "Tvoj dekolte ima haljinu, i to jedva", "Šta uradi Zadruga od onakve žene", "Mislila sam da si drugačija, a sad vidim da si ista kao sve one", "Jeste malo preduboko, ali lepo", "Ko ima šta da pokaže - nek pokazuje", pustite devojku", nizali su se komentari bez konca i kraja.

Sanja Grujić
foto: Printscreen/Narod pita

Podsetimo, Sanja je, po napuštanju imanja u Šimanovcima, na iznenađenje mnogih donela odluku da otpočne zajednički život sa nekadašnjim zadrugarom Matejom Matijevićem, budući da se, prema sopstvenom priznanju, odlično slažu i "kreću u istom društvu".

Kurir.rs

Bonus video:

00:05

Sanja Vučić zaigrala uz Mićin hit!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track