TAMARI ĐURIĆ MUŽ LUPIO DVE ŠAMARČINE?! Starleta prijavila muža zbog nasilja u porodici... SVI DETALJI DRAME
Foto: ATA images

suprug saslušan

TAMARI ĐURIĆ MUŽ LUPIO DVE ŠAMARČINE?! Starleta prijavila muža zbog nasilja u porodici... SVI DETALJI DRAME

Stars -

Tamara Đurić (33) pozvala je navodno jutros policiju i prijavila da joj je suprug Nikola Kačarević (36) nakon svađe udario dva šamara! Incident se navodno dogodio u njihovom stanu na Vračaru i to nakon žestoke rasprave

Prema nezvaničnim saznanjima Informera poznata starleta je nakon sukoba sa suprugom odmah uzela telefon u ruke, pozvala policiju i prijavila napad. Policijska patrola sa Vračara odmah je navodno otišla na adresu poznatog para i zatekla supružnike u klinču.

Tamara Đurić
foto: Printscreen/Instagram

- Tamara je policajcima rekla da joj je suprug udario dva šamara. Ona nije imala vidljivih povreda na licu i nije zatražila lekarsku pomoć. Policajci su u svojstvu građanina odveli njenog muža u prostorije policijske stanice na Vračaru, gde je i saslušan - kaže izvor Informera iz istrage.

Prema njegovim rečima, Kačarević je ispričao kako je njega Tamara nakon svađe napala i ogrebala, a da se on samo branio tako što ju je odgurnuo od sebe. Izjavu povodom ovog incidenta u prostorijama policijske stanice dala je i Tamara Đurić.

1 / 8 Foto: Pritnscreen/Paparaco lov

Nakon saslušanja supružnika obavešteno je Prvo osnovno javno tužilaštvo kao i nadležni Centar za socijalni rad. Motiv sukoba poznatog bračnog para utvrdiće istraga.

Podsetimo Tamara i njen suprug imaju jednogodišnju ćerku Tamaru. Oni su se venčali 23. oktobra 2021. u Hramu Svetog Save.

kurir.rs/instagram

Bonus video:

00:14

Tamara Đurić snimkom iz teretane raspalila maštu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track