ACA LUKAS PROGOVORIO O PORODICI: Otkrio kako je proslavio rođendan naslednice, a na pitanje o pomirenju sa Sonjom ovako reaguje!
Foto: Printscreen/Premijera

OTVORIO DUŠU

ACA LUKAS PROGOVORIO O PORODICI: Otkrio kako je proslavio rođendan naslednice, a na pitanje o pomirenju sa Sonjom ovako reaguje!

Stars -

Pevač Aca Lukas progovorio je o pripremama za predstojeći veliki koncert na Marakani, ali privatnom životu, koji je često jedna od glavnih tema u domaćim medijima, kada je folker u pitanju.

- Osećam se, kao i uvek, dobro. Zadovoljan sam i kako je protekla letnja sezona, bilo je dosta naporno, ali dobro, sve super, ne mogu da se žalim! Dobro se radilo - istakao je Lukas na početku.

Aca Lukas
foto: Nenad Kostić

Zakazana je Marakana. Vi ste verovatno jedan od retkih koji može da napuni takav prostor.

- Nije na meni da sudim! Ja sam je jednom već napunio, nadam se da ću opet - kaže Lukas.

Kako je protekao 11. rođendan ćerke Viktorije?

- Bilo je baš lepo! Bilo je dosta njenih drugarica, baš su se lepo provele. Na hipodromu je non-stop, zato smo to i izabrali, to vole i njene drugarice, bitno da je njima bilo lepo, meni je srce puno - rekao je Aca.

Viktorija Vuksanović
foto: Printscreen/Instagram

Pored brojnih nastupa, bilo je i odmora u Crnoj Gori. Bili ste i sa Sonjom i ćerkom, da li ste se pomirili?

- Ja ne znam dokle ćete mi postavljati ta pitanja, verovatno do kraja života (smeh). Mi se nikad nismo ni svađali - zaključuje Lukas u "Premijeri".

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track