"EVO DOKAZA DA JE OVA SELJAČINA KROČILA NA PRIVATAN POSED" Mitrović objavio snimak Bake Praseta ispred zgrade Pinka i POKAZAO SVE
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

HAOS se nastavlja

"EVO DOKAZA DA JE OVA SELJAČINA KROČILA NA PRIVATAN POSED" Mitrović objavio snimak Bake Praseta ispred zgrade Pinka i POKAZAO SVE

Stars -

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase sukobili su se kada je Bogdan Ilić javno optužio Mitrovića da mu duguje pare.

Nakon toga Željko se oglasio na svojim mrežama i izneo niz informacija o jutjuberu. Međutim, tu se njihov rat nije završio, a sada se Mitrović ponovo oglasio.

Naime, Željko je objavio snimak na svom Instagram profilu i pokazao da je Baka Prase kročio na privatno vlasništvo Pinka.

"Evo dokaza da je ova seljačina sa drvenim (veštačkim) udom od Baka Praseta, a koji ce uskoro na službenu stolicu za utaju poreza i zlostavljanja maloletnih devojčica i finansiranje kriminalnig klana, kročio na privatni posed! Trebalo je bezbednjaci da primene protokol predvidjen za ovakve situacije ali je pi*kica odmah počela da beži kao da je olimpijsko takmičenje u brzom hodanju", napisao je Mitrović.

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

Baka Prase priznaje da i dalje voli bivšu devojku Anju Bla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track