PEVAČICE MI NUDE SEKS, NEK DOĐU U CIRIH, PLATE I SVE MOŽE! Elektra Elit ŠOKIRALA: Za dan ZARADIM koliko moje koleginice za 7 dana!
Foto: Kurir, ATA, ATA images

bez dlake na jeziku

PEVAČICE MI NUDE SEKS, NEK DOĐU U CIRIH, PLATE I SVE MOŽE! Elektra Elit ŠOKIRALA: Za dan ZARADIM koliko moje koleginice za 7 dana!

Stars -

Elektra Elit htela-ne htela izaziva pažnju gde god da se pojavi.

Mi smo je zatekli na snimanju njenog novog spota, gde je sve šokirala svojim bujnim poprsjem, koje je nedavno povećala.

Elektra elit
foto: Kurir

Na početku razgovora pitali smo je da li je istina da ulazi u novu sezonu "Zadruge" i kao da li joj se to uopšte isplati s obzirom da u Švajcarskoj odlično zarađuje kao prostitutka.

- To je slučajno ispalo. Neka reklama, zapravo glasanje, ko bi trebalo da uđe u "Zadrugu" i ja sam dobila najviše glasova. Narod želi da ja uđem. Iskrena sam, to su prepoznali i napravila bih ludilo, ali bez seksa. Toga ima previše.

Javno si rekla da se baviš prostitucijom. Da li si povećala cenu svojih usluga ili si možda spustila jer je kriza u svetu?

- U Švajcarskoj je otišlo u plus. To je zemlja koja ima pare i uvek će ih imati. Kakvo bre spuštanje cene? Ako bih morala da spustim cenu, prestala bih da se bavim prostitucijom.

Imamo primer mnogih fudbalera koji su učestvovali u spotovima pevačica. Da li bi ti možda snimala na stadionu dok su oni na terenu?

- Što da ne? Nego bi bio problem, jer oni ne bi mogli normalno da igraju i treniraju. Kada bi me videli u ovako dobrom izdanju, ne bi znali gde je fudbal, a gde su moje fudbalske lopte.

Elektra elit
foto: Kurir

Ima li naših fudbalera među tvojim klijentima?

- Bili su neki hrvatski i strani fudbaleri. Odavde su mi pisali, ali ja ovde ne radim. Ako dođu u Cirih, dobrodošli su. Uzela bih im sve što imaju.(smeh). Za kaznu.

Jesu li neki klijenti tražili da imate seks uz tvoje pesme?

- Jesu. Dečko iz Češke, fudbaler je, oženjen. On svaki put kada dođe traži pesmu "Mafijaš" i ja moram da je pojačam na maksimum. Zbog njega sam morala da kupim velike zvučnike i onda taka, raka, taka, raka. To je jedna od boljih akcija i to se dodatno plaća. Odlično radi posao i plus je moj fan. Gde će bolje?

Kakvi su ti planovi za dalji period?

- Idem u Pariz, pa u decembru sledi nova pesma. Balada je u pitanju. Pitaćete se da li Elektra uopšte sedi? Ja zapravo puno sedim, mnogo spavam, ali mi mozak uvek radi. Žao mi je što ja kao jedinka ne mogu da pomognem LGBT populaciji u Srbiji, ali mogu da doprinesem, mogu da odem u neku porodicu i da joj odnesem pomoć, što ću i uraditi sledeće nedelje, neću da kažem kome. Tako želim i tako osećam.

Mnogi ne znaju da si se u Švajcarskoj ranije bavila ozbiljnim poslom.

- Da, sedam godina sam radila u socijalnoj službi u delu za drogu i alkohol. Radila sam noćnu smenu, a uglavnom sam radila sa omladinom, od 12 do 16 godina. Tada osetite šta droga može da učini čoveku.

Elektra elit
foto: Kurir

Koliko je to uticalo na tvoj život?

- Taj rad je od mene napravilo najvećeg čoveka. Mnogo mi je pomoglo i u vaspitavanju moje dece, u prolasku njihovog puberteta. Ponosna sam što sam to radila.

Da li si nekada imala problem zbog svog opredeljenja?

- Nikada. Ma ja nisam dobila tri negativne poruke na Instagramu. Mene narod voli ili su navikli da ja o svemu pričam iskreno.

Da li si osetila animozitet od strane koleginica?

- Moje pesme mogu da imaju još više pregleda, ali me hejtuju na radiju i neće da puštaju moje pesme. Smatram da je to sujeta tih takozvanih pevačica. Ja odem u Cirih i zaradim za dan koliko one za sedam dana. One neka nastave po svom, neka se služe smicalicama, ja svima želim dobro, a one kako čine, tako će i da im se vrati.

Imaš li koleginicu koju baš mnogo voliš?

- Imam, nekada i razmenimo poruku. To je Elma Sinanović. Nju mnogo volim, kao i Miu Borisavljević, Marinu Visković, Višnju Petrović, Barbaru Bobak... Naravno, volim Brenu i Cecu i Jelenu Karleušu.

Elektra elit
foto: Kurir

Da li te je neko molio da ga ubaciš u posao u Švajcarskoj?

- Bilo je preko Instagrama, ali ja nisam makro. Niti je iko radio za mene, niti će raditi. Ja u Švajcarskoj imam svoje apartmane koje izdajem prostitutkama i to je jedan od mojih prihoda. Ko ima dokumenta Evropske unije može da dođe da radi tri meseca, pa neka izvole.

Da li ti je neki pevač ponudio novac za usluge?

- Jednog sam ranije spomenula, drugog ne smem. Neću reći njegovo ime, niti imena pevačica koje su htele da me angažuju, a verujte da ih je bilo. One su se nudile za odnos, ali do cene nismo stigli, nisam pričala o tome jer ja u Srbiji ne radim. Mogu da dođu u Švajcarsku, neka plate i onda sve može.

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

00:49

ELIT ELEKTRA ŠOKIRALA IZJAVOM: Mitar Mirić mi je TRAŽIO S*KS! Transrodna pevačica ga odbila NIJE MOJ TIP!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja