CECA RAŽNATOVIĆ ZASLUŽNA JE ZA USPEH OVE PEVAČICE! Bila je prateći vokal, a folk zvezda JEDNIM POZIVOM rešila sve i sad je POZNATA
Foto: Damir Dervišagić

POMOGLA JOJ U KARIJERI

CECA RAŽNATOVIĆ ZASLUŽNA JE ZA USPEH OVE PEVAČICE! Bila je prateći vokal, a folk zvezda JEDNIM POZIVOM rešila sve i sad je POZNATA

Stars -

Pevačica Ivana Selakov je godinama pevala prateće vokale mnogim pevačima, pa se nedavno prisetila kako joj je jedan poziv promenio život.

Naime, ona se setila svojih početaka, pa je spomenula susret sa Cecom Ražnatović koji nikada neće moći da zaboravi.

Ceca Ražnatović
foto: Ana Paunković

- Iako smo bile samo saradnice, Ceca je odigrala ključnu ulogu u mojoj karijeri. Ona je najveća zvezda, a opet i žena iz naroda koja hoće svima da pomogne. Pesme za prvi album sam skupila pomoću štapa i kanapa, ali je najveća stavka bila objaviti album. Skupila sam hrabrost da je pitam za savet, da mi kaže da li sam joj više za "Siti rekords" ili za "Grand"? Pitala me je: "Je l' si ti to dogovorila?" Odgovorila sam da nisam, a ona meni: "Čekaj, bre, sada ću ja da vidim, zovem te za pet minuta." I stvarno me je pozvala i rekla: "Zvala sam Sašu Popovića. U ponedeljak imaš sastanak, ponesi pesme." Nisam mogla da verujem - istakla je Selakov jednom.

Ivana Selakov
foto: Damir Dervišagić

Nakon sastanka sa Sašom Popovićem i objavljivanja novih pesama Ivana i Ceca su nastavile poslovnu saradnju koja traje do danas.

- Ceca i ja se u to vreme nismo družile, bila sam njen prateći vokal. Ona je oduvek bila drugačija od ostalih, opuštena je, normalna... Od nje sam mnogo toga naučila u poslu. Gledala sam je kako se ponaša na bini, sa publikom, slušala šta priča u intervjuima - rekla je tom prilikom Ivana.

Ceca Ražnatović
foto: Printskrin/Prva

Nije ona jedina mlada pevačica kojoj je Ceca pomogla. Mnogi su govorili da bez Cecine pomoći ne bi bili tu gde su danas.

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Bonus video:

03:23

ISPOVEST NEKADAŠNJE NAJBOLJE RUKOMETAŠICE SVETA! Ceca Kitić sada radi u PEKARI, a za Kurir TV ispričala KAKO JE DO TOGA DOŠLO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track