ŠABAN BI DANAS NAPUNIO 71 GODINU Mihajlo Šaulić objavio emotivnu poruku: Ćale moj, ovo nisam ni u NAJGORIM SNOVIMA zamišljao
Foto: Tamara Trajković, Dragana Udovičić

tuga

ŠABAN BI DANAS NAPUNIO 71 GODINU Mihajlo Šaulić objavio emotivnu poruku: Ćale moj, ovo nisam ni u NAJGORIM SNOVIMA zamišljao

Stars -

Kralj narodne muzie, Šaban Šaulić, 6. septembra napunio bi 71 godinu, da nije tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj 2019. godine.

Šabanov sin, Mihajlo Šaulić oglasio se ovim povodom na svom Instagramu gde je objavio očevu fotogorafiju uz emotivnu poruku.

Šaban Šaulić
foto: Kurir, Vladimir Šporčić

- Dolaze neki dani i trenuci koje nisam ni u najgorim snovima zamišljao bez tebe, danas je jedan od tih dana, a tebe nema… Ali i danas na tvoj rođendan kao i svaki drugi dan ti si sa mnom i pokazuješ mi put… Srećan ti rođendan ćale moj, ponosu i uzoru za ceo život - napisao je Mihajlo, dok su se ispod obajve nizali komentari u znak podrške porodici Šaulić.

Inače, baš na današnji dan, biće otkrivena bista legendarnom pevaču u njegovom rodnom Šapcu, a na ovoj svečanosti očekuju se predstavnici lokalne vlasti, članovi porodice Šaulić, ali i njegove kolege.

Podsetimo, Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić poginuli su 17. februara 2019. godine, nakon nastupa u Nemačkoj u noći pre tragedije.

Spasilačke ekipe o nesreći su obaveštene u 6:50 časova ujutru. Do 9:30 časova put je bio neprohodan, pošto su vatrogasci dva sata četvoro povređenih ljudi izvlačili iz smrskanih kola.

Šaban Šaulić, Ružica Kerić, Mirsad Kerić
foto: Printskrin/Fejsbuk

Kako je kasnije ustanovljeno, Alsin Levent je na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, a bio je i pijan kada je u automobilu"mazda 6" izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha. Kako je utvrđeno, Levent je vozio brzinom od 160 km/h, na mestu gde je u tom trenutku bilo dozvoljeno voziti 80 km/h.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

03:30

ILDA ŠAULIĆ IMA SUPER HOBI ZA KOJI NIKO NIJE ZNAO: Očekujem od novinara da dođu da vidimo ko koliko zna PROGOVORILA I O POTOMSTVU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track