MILOŠ BOJANIĆ U STRAHU ZA SINA: Niko nije bio da on uđe u Zadrugu, a zbog ovoga se najviše PLAŠI za Mikicu
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

nije konfliktan

MILOŠ BOJANIĆ U STRAHU ZA SINA: Niko nije bio da on uđe u Zadrugu, a zbog ovoga se najviše PLAŠI za Mikicu

Stars -

Miloš Bojanić u velikom je strahu, jer je njegov sin Mikica odlučio da se oproba u rijalitiju. Kako je za Star otkrio, podržao je svog sina, ali je isto tako uplašen da ga neko od njegovih neistomišljenika ne napadne fizički.

"Ja sam rekao zbogom rijalitijima i tako će i biti, e sada moj sin Mikica je dobio ponudu i kada je rekao ja sam onako bio malo zatečen. E sad on ima dovoljno godina da može sam da odluči, a ja sam mu dao određene sugestije jer sam bio više puta. Mada se tamo okolnisti menjaju iz minuta u minut. Niko iz porodice nije bio za to da on uđe, ali kada smo razgovarali sa njim šta on želi, on je rekao da je to novo iskušenje za njega i da želi da proba", rekao je Miloš.

Bane Bojović, Mikica Bojanić
foto: Damir Dervišagić, Instagram

"Pomalo se plašim konflikta, mada se nadam da tuča neće biti. Ja se za njega plašim i kada sedne u auto i ode u grad. Moj Mikica nije konfliktan dečko, pošten je, e sad da li će ga napadati, pa sigurno hoće. Mene mnogi ne vole, pa to može da bude razlog da ga napadaju i svađaju se sa njim. Ne znam da li ću mu biti podrška u studiju, jer ja se na drugi način borim kroz život, a moja deca drugačije", rekao je Bojanić.

kurir.rs/Star

Bonus video:

04:27

Miloš Bojanić o saobraćajnoj nesreći sa Šijanom i Limunom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track