01:42

SARA RELJIĆ ŽESTOKO ODGOVORILA DARI BUBAMARI NA UVREDE! Pevačice zaratile zbog dečka koji je DOBRO POZNAT JAVNOSTI

kurir televizija

SARA RELJIĆ ŽESTOKO ODGOVORILA DARI BUBAMARI NA UVREDE! Pevačice zaratile zbog dečka koji je DOBRO POZNAT JAVNOSTI (VIDEO)

Stars -

Pevačica Sara Reljić prokomentarisala je u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji izjavu Dare Bubamare u kojoj joj je nazvala "pevaljkom" i navela da će zauvek pevati za 82 evra

Naime, razlog za ovakve napade je navodno bivši momak Dare Bubamare, Marko Toni Dujaković koji je muvao Saru Reljić.

- Oplela je ona po meni, samo me nije tagovala na tom postu gde je to napisala. Saznala sam tako što su me kontaktirali novinari da mi to kažu, ja nisam mogla da verujem da bi žena kao što je ona sa toliko godina karijere me tako komentarisala. Ja je nisam uzimala u usta, oni tad nisu bili zajedno. Mene je samo muvao taj dečko - ispričala je Sara i dodala da nije ovo očekivala od Dare:

- Ona se naljutila i oplela o meni da pevam za 60 evra. Da me je neko pitao za mišljenje, ja bih rekla za nju da nisam to očekivala od nje pogotovo jer sebe predstavlja kao veselu ženu. Izvređala me je jako - kaže Reljićeva.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track