BIZARNO! ADAKTAROVI GLUMILI ARAPE U BUDVI Odseli u ekskluzivnom rizortu, Adam šetao sa TURBANOM, a evo kako su se BAHATO ponašali
Foto: Ilustracija, Youtube/ADAKTAROVI, Profimedia

sve sama gluma

BIZARNO! ADAKTAROVI GLUMILI ARAPE U BUDVI Odseli u ekskluzivnom rizortu, Adam šetao sa TURBANOM, a evo kako su se BAHATO ponašali

Stars -

Trenutno najkontroverznija srpska porodica Adaktarovi, koja ima i svoj rijaliti šou-program istog naziva, ne prestaje da šokira i skandalizuje javnost i van malih ekrana.

O detaljima iz njihovog privatnog života koji se tiču specifičnog bračnog ugovora i zajednice u kojoj žive Andžela i Adam, kao i o promeni imena, prezimena i ličnog opisa kako bi svi ličili jedni na druge već je sve napisano. Porodica koju je javnost okarakterisala kao bahatu na televiziji, definitivno se tako ponaša i u javnosti, a sad su Adama uočen sa suprugom i detetom u Budvi tokom jednog od nekoliko putovanja na koja su otišli ove godine.

Ono što je posebno privuklo našu pažnju je činjenica da je „bog obrva“, kako sebe naziva, po ulicama Budve hodao u beloj muškoj haljini sa dugim rukavima, dok je na glavi nosio turban izigravajući Arapina. Uz tradicionalnu arapsku nošnju Adam je nosio i popularne patike brenda „balensijaga“.

Izvor koji je bio na licu mesta, a koji je želeo da ostane anoniman, za Alo je potvrdio da su Adaktarovi u Budvi bukvalno pravili haos.

1 / 9 Foto: ATA Images

- Igrom slučaja boravili smo u isto vreme u Budvi - počinje izvor.

- Odseli su u ekskluzivnom rizortu sa pet zvezdica, a pažnju su svakodnevno privlačili kako izgledom tako i svojim ponašanjem. Zbog tradicionalne arapske garderobe niko ih nije čudno gledao sve dok ne bi progovorili na srpskom, pa su pogledi čuđenja sa velikim znakom pitanja ostajali za njima kad god bi se obratili osoblju hotela. Pored toga, oni su jako bahati i ponašaju se kao velike svetske zvezde iako to nisu. Maltretirali su konobare i osoblje hotela tražeći da im se ispune kojekakve želje. Svoju izmišljenu moć bogataša najviše su demonstrirali tokom obeda kada su po nekoliko puta znali da naruče hranu, a potom je zbog nekog bizarnog razloga i vrate - ispričao je izvor.

- Tokom jedne večere Adam je vratio jelo jer je bilo prevruće, a potom je tražio hladan koktel, koji je navodno imao previše leda, pa je „obrvar“ od konobara tražio novi. Osoblje hotela, iako u čudu i neverici, smireno i profesionalno je odgovaralo i ispunjavalo zahteve ove ekscentrične i bahate porodice - završava izvor razgovor.

kurir.rs/alo

Bonus video:

03:40

Adam Đogani u Zadruzi 6

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track