"NEMAM ZA ČIME DA PATIM!" Barbara Bobak o Darku Laziću i njegovoj NOVOJ DEVOJCI, pa poručila: Mržnja izjeda čoveka!
Foto: Pritnscreen

oglasila se

"NEMAM ZA ČIME DA PATIM!" Barbara Bobak o Darku Laziću i njegovoj NOVOJ DEVOJCI, pa poručila: Mržnja izjeda čoveka!

Stars -

Pevačica Barbara Bobak je pre nekoliko meseci raskinula je vezu sa Darkom Lazićem, a on je brzo preboleo i sada uživa u novoj vezi.

- Super sam. Kad nemaš za čim da patiš, onda i ne patiš. Nemam za čim da patim - odsečno je rekla, pa se dotakla i njegove nove devojke, pored koje je on nju, prema napisima pojedinih medija, svakako preboleo.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

- Super ako ima, baš mi je drago. Ako ona njemu odgovara, ako je on srećan, srećna sam i ja zbog njega. Neka su živi i zdravi - poručila je kratko Bobakova.

Darko Lazić, Ana Sević
foto: Printscreen Instagram, Nemanja Nikolić

Na pitanje da li su se sretali posle rastanka, te da li bi joj bilo neprijatno da mu se javi, kazala je:

- Javila bih mu se najnormalnije, ne mrzim ja njega. Mržnja izjeda čoveka. Nemam živaca da mrzim bilo koga. Gradim svoju karijeru, posvetila sam se poslu. Ne bazira mi se život na njemu, nije mi ni u malom mozgu - naglasila je Barbara.

Barbara Bobak
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, pevačica se prethodnog dana našla u fokusu zbog navoda da joj se na jednom nedavno održanom nastupu toliko slošilo, da su morali da je odnesu s bine. Bobakova se prisetila tog nemilog događaja, pa i ispričala koliko joj je majka, inače medicinski radnik, tada pomogla.

- To je bilo pre jedno dve, tri nedelje. Dva dana pre nego što se to desilo, ja sam snimala spot, ceo dan nakon toga sam radila u Novom Pazaru. Nisam jela ništa što ne treba, alkohol nisam ni probala. Tog jutra, kada sam imala nastup, osećala sam se dobro, međutim kada sam počela da se sređujem i šminkam osetila sam da mi je muka i samo krećem da povraćam - rekla nam je Bobakova koja je ubrzo potom pozvala majku, kako bi se posavetovala sa njom.

Kurir.rs/24sedam

Bonus video:

02:52

BARBARA BOBAK POSLE SVEGA PONOVO PROGOVORILA O LAZIĆU: Jedna stvar mu je bilo izričito zabranjena! NIPODAŠTAVALI SU ME ZBOG NJEGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track