NOLETOV SIN BACIO MLADENCE U DRUGI PLAN! Stefan Đoković napravio ŠOU na venčanju! Podsetio na sina Kejt Midlton i princa Vilijama
Foto: Nenad Kostić

presladak!

NOLETOV SIN BACIO MLADENCE U DRUGI PLAN! Stefan Đoković napravio ŠOU na venčanju! Podsetio na sina Kejt Midlton i princa Vilijama

Stars -

Porodica Đoković okupila se u Crkvi Svetog Marka povodom venčanja Novakovog najmlađeg brata Đorđa i njegove izabranice Saške Veselinov.

Jelena i Novak došli su sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom, te nisu skidali osmehe sa lica. Jelena je tokom venčanja fotografisala mališane, koji su privlačili veliku pažnju prisutnih.

Đorđe Đoković, Venčanje, Saška Veselinov, Stefan Đoković
foto: Nenad Kostić

Kada su se okupljeni svatovi fotografisali ispred crkve nakon čina večanja, sin tenisera nasmejao je sve kada je tokom slikanja napravio prstima uši sestri Tari i još jednom dečaku. Dok je na drugoj fotografiji prekrstio ruke.

Đorđe Đoković, Venčanje, Saška Veselinov, Jelena Đoković
foto: Nenad Kostić

Stefan privlači pažnju gde god se pojavi, a svojom harizmom i simpatičnim ponašanjem oduševljava sve.

Đorđe Đoković, venčanje
foto: Nenad Kostić

Nema sumnje da je na ovoj fotografiji ispao glavna zvezda, te je mladence bacio u drugi plan.

Levo sin Kejt Midlton i princa VIlijama, desno sin Novaka i Jelene Đoković
Levo sin Kejt Midlton i princa VIlijama, desno sin Novaka i Jelene Đokovićfoto: Nenad Kostić, MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mnoge je njegov vrckast potez podsetio na sina Kejt Midlton i princa Vilijama, malenog Luja, koji često pravi smešne izraze lica i simpatične nestašluke na događajima.

Kejt Midlton
foto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Đorđe Đoković i Saška Veselinov zavetovali su se na večnu ljubav u krugu najbližih, dok će se slavlje povodom venčanja nastaviti u Crnoj Gori.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:15

Venčanje u crkvi Đorđa Đokovića i Saške Veselinov: Prvi poljubac ispred crkve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track