00:13

Svadba Đokovića drugi dan, pogledajte sav taj raskoš

Svadbu pravili u dve države

SVADBA ĐOLETA I SAŠKE ĐOKOVIĆ DRUGI DAN: Pogledajte sav taj RASKOŠ i GLAMUR na plaži, sve u POZLATI (VIDEO)

Stars -

Porodica Đoković slave drugi dan svadbe najmlađeg sina Đorđa Đokovića i njegove izabranice Saške, koja je uzela muževljemo prezime.

Par se prvo venčao u Beogradu u Crkvi Svetog Marka, a potom su mladenci i svatovi odleteli za Tivat, gde je organizovana velika gala svadba.

Goste je zabavljao, pored Sergeja Ćetkovića i Aleksandre Prijović, i Željko Samardžić.

1 / 4 Foto: Printscreen

Porodica Đoković je sada iznenadila goste, te i drugi dan slave.

Naime, oni su zvanice ponovo ugostili i pozvali na ručak, a dekoracija je raskošna i i te kako luksuzna.

Podsetimo, Novak je bio presrećan zbog ženidbe svog brata, pa je kratko rekao: "Najponosniji sam danas zbog njega. Što se tiče bračnih saveta, sve će mu se kazati samo". Kako su preneli mediji, porodica Đoković je navodno iskeširala 95.000 evra za venčanje najmlađeg Novakovog brata Đorđa (27) i njegove izabranice. Oni su svadbu pravili u dve države - u Srbiji i Crnoj Gori.

- Samo su za avionski prevoz iskeširali 12.000 evra. Mesto u restoranu u kome su se provodili košta 100 evra, što znači da su za to platili 8.000 evra. Obezbedili su i boravak u hotelu za sve zvanice, što ih je koštalo oko 10.000 evra. Muzika im je bila važna stavka, pa su za nju platili 25.000 evra, a za dekoraciju još 5.000 evra. Ostali troškovi, kao što su Saškina šminka, cipele, haljina za presvlačenje, Đoletovo odelo, cipele i mnoge druge sitnice koštale su ih dodatnih 10.000 evra - ispričao je izvor.

kurir.rs

Bonus video:

02:01

Željko Samardžić napravio lom na svadbi Đorđa i Saške Đoković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track