SVI DETALJI GALA SVADBE ĐOKOVIĆA Čak ih ni Nole i Jelena nisu imali na svom venčanju, LUKSUZ I ORIGINALNOST U PRVOM PLANU
Foto: Nenad Kostić, Kurir

OVO SE SVIMA DOPALO!

SVI DETALJI GALA SVADBE ĐOKOVIĆA Čak ih ni Nole i Jelena nisu imali na svom venčanju, LUKSUZ I ORIGINALNOST U PRVOM PLANU

Stars -

Već nedeljama se priča o venčanju Đorđa Đokovića koje se desilo prekjuče, 12. septembra. Brat Novaka Đokovića oženio je Sašku Veselinov, a njihove porodice napravile su svadbeno veselje u Crnoj Gori.

Najpre se par venčao u crkvi Svetog Marka u Beogradu, da bi se potom uputili u Crnu Goru sa svim zvanicama. Kao što je očekivano, na sve strane prštao je luksuz, a javnost je najviše želela da vidi modne kombinacije porodice Đoković, mladinu venčanicu, ko će zabavljati goste te ko će se naći među zvanicama.

Đorđe Đoković, Saška Veselinov
foto: Printscreen/Instagram

Pojedini detalji posebno su iznenadili javnost, poput toga da je svadba trajala dva dana, da je mlada promenila pet venčanica, a uz sve to preko dana je nosila i svadbeni kupaći kostim sa cirkonima. I to nije sve. Tokom dvodnevne fešte nastupilo čak petoro naših poznatih pevača - Aleksandra Prijović, Sergej Ćetković, Željko Samardžić, Saša Kovačević i Milica Pavlović, ali i harmonikaš Aleksandar Sofronijević Sofronac sa svojim orkestrom.

Đorđe Đoković, Saška Veselinov
foto: Pritnscreen/Instagram, Nenad Kostić

Ovo definitivno nije bila obična svadba, a neki kažu da su postojali momenti koje čak nije praktikovao ni najbolji teniser sveta, kada je oženio Jelenu 2014. godine na Svetom Stefanu.

Kurir.rs/M.K./ 24 sedam

Bonus video:

04:59

Đorđe Đoković o Sarbia openu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track