"SKRNAVI NAJVEĆU SRPSKU SVETINJU"! Pevač šokirao BIZARNIM postupkom: Gruja reklamira nastupe po kafanama fotografijom OSTROGA!
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

osudili ga na mrežama

"SKRNAVI NAJVEĆU SRPSKU SVETINJU"! Pevač šokirao BIZARNIM postupkom: Gruja reklamira nastupe po kafanama fotografijom OSTROGA!

Stars -

Nikola Grujić Gruja pokušava da nastavi s muzičkom karijerom tamo gde je stao kad je ušao u prošlu sezonu rijalitija "Zadruga".

Iako se spekulisalo da je trebalo da opet uđe u Belu kuću, to se nije desilo, pa je pevač ugovorio nekoliko tezgi, i to samo u Zrenjaninu i okolini.

Nikola Grujić Gruja
foto: Instagram

Ipak, ono što je šokiralo korisnike društvenih mreža je plakat kojim Gruja najavljuje jedan od svojih nastupa. Pored njegovog lika s datumom i nazivom kafane nalazi se fotografija manastira Ostrog, što su mnogi prokomentarisali kao krajnje neprimeren i bizaran potez.

Zadruga 5, finale, finale Zadruge 5, Nikola Grujić Gruja
foto: Nenad Kostić

- Sramota! Čovek reklamira nastup u kafani slikom Ostroga! Skrnavi najveću srpsku svetinju! Ovom čoveku je "Zadruga" definitivno popila mozak! Dno dna! Od njega se tako nešto i moglo očekivati, videli smo šta je sve radio u rijalitiju! Možda se molio u Ostrogu da mu neko i dođe na nastup! Kakve veze ima Ostrog sa Zrenjaninom i Grujom?! - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

10:00

JAVILA SE MILJANA KULIĆ I NARIBALA LUNU I ANABELU: Najgore ste majka i ćerka posle Ljube i Aleksandre! LJUBAVNICE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track